Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
savings Weldtite Dirtwash Citrus Degreaser odmasťovač, 1 l
18,99 €
savings
MOC 29,99 €
uvidíme kolko znese sram prevodníček
platne brzia lepšie ako SH resim aj metal s chladičom.
Sram prevodníček som práve dnes vyhodil-zniesol veru málo. Nahradil som ho shimanom LX 24z pekne oceľovým.
Ja ju na seba tiez nedam ani pi*i..ale z chlapa sa mi zatial tiez nespostavil
XTčkové kované toho znesu pomerne dosť.... zato specialites 22z sa zodral za sezonu
Petrik kde do bufetu?
kde chodis do skoly?
Ktora predajna, pridem si per par zvysnych cisiel, idem cez vikend do Kosic vlakom na otocku,
potrebujem nieco na citanie.
mapky ti kuknem
aj aktualne cislo mavame zadarmo
No, to máš svätú pravdu. Aj ja keď som vyrovnaný, nemám s ružovou žiadne problémy. Teda keď stojím. Ale napríklad keď si sadnem, tak už mám. To už nie som vyrovnaný. Podobne na bájku. Keď sa v zjazde postavím do pedálov, ružová mi nevadí. Ale keď šlapem skrčený, tak akoby som cítil tie úškrnky protiidúcich.
Skrátka, ružová je len pre vyrovnaných chlapov! A podobne je to aj s mašličkami do vlasov.
Suncycle rýchly ako vždy!
Skrátka, ružová je len pre vyrovnaných chlapov! A podobne je to aj s mašličkami do vlasov.
nemal by si chlastat ked sem pises.
inak ja nemam ruzove nic, ani fialove, takze ma plis neobvinujte z homosexuality. moja oblubena farba je cierna.