chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Chcela by som niečo aj na blato aj na sucho, lebo prehadzovať plášte každý druhý den, resp. polka cesty ako tak suchá, inde kilo blata. Niečo univerzálne by som chcela.
tak potom je to len o kompromise....a o trenovani techniky ovladania biku v horsich podmienkach
Však ja mám ešte stále pôvodné Schwalbe Smart Sam 2.1, takže technika už je celkom natrénovaná, len už majú najazdené skoro 3000 km, takže potebujem vymeniť, len neviem za aké
To asi hocico bude lepsie .. univerzal na sucho blato asfalt sa mi osvedcil Continental X-King, ostatne som ho zacal pouzivat na doporucenie cloveka, ktoreho odporucanie ma velku vahu. A naozaj tak aj je. Vzorok je v podstate ako ma Schwalbe Rocket Ron, len je o nieco vyssi a plast nie je az taky papierovy.
U mna zatial s Continental X-King 2,2 RaceSport max spokojnost. Vozim to vzadu a ide to slusne aj v bahne. Teraz v sobotu (v noci prsalo) sme jazdili v okoli Vrsatca, podmacane luky, lesne cesty a turisticke znacky totalne roz***** od traktorov a 4koliek, vsade blato, kaluze a este aj hodinovy dazdik sme vychytali a nemal som problem. Nie ze by si clovek nezadriftoval, ale v pohode jazditelne.
VZADU:
TT larsen (ten som jazdil na 26"), alebo CrossMark, dcera ma Ranchero, ale ten je viac na suchy teren
VPREDU:
Ignitor (ten vozim v 29") zatial spokolnost
Tak snáď si ho obľúbi ale tak snáď to zvládnem na ňom, keď som to zvládla na Schwalbe Smart Sam 2.1 a ak sa nezničí, nechám ho celú ďalšiu sezónu aj na sucho, uvidím
Dobrý deň
Chcem sa opýtať akO zistím aké najširšie plášte môžem dať na bike teraz mám 2.1 a chcel by som tam dať Nobby nic sa 29x 2,25 alebo 29x2,35 mám ghost 2919
Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a som spokoný ... podržali aj v blate aj celkom idu na suchu za málo penez slušná muzika... reálna šírka je okolo 52mm
http://www.kupkolo.cz/plast-mtb-hutchinson-cougar-air-light-pv699082_z92311/
tak potom je to len o kompromise....a o trenovani techniky ovladania biku v horsich podmienkach
TT larsen (ten som jazdil na 26"), alebo CrossMark, dcera ma Ranchero, ale ten je viac na suchy teren
VPREDU:
Ignitor (ten vozim v 29") zatial spokolnost
http://www.conti-online.com/www/bicycle_de_en/general/innovation/
(rozklikni si Protection aj RaceSport)
myslim, ze to bol 26x1,95 kevlar
http://www.conti-online.com/www/bicycle_de_en/general/innovation/
(rozklikni si Protection aj RaceSport)
ved to, ale protection ma o 100 gramov viac
Chcem sa opýtať akO zistím aké najširšie plášte môžem dať na bike teraz mám 2.1 a chcel by som tam dať Nobby nic sa 29x 2,25 alebo 29x2,35 mám ghost 2919
Ďakujem
http://lmgtfy.com/?q=pl%C3%A1%C5%A1%C5%A5+kevlar+%20dr%C3%B4t