premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Pozrite si jednu z najkrajších a najnavštevovanejších cyklotrás v okolí Banskej Bystrice a to cyklotrasu z Donovál cez Šachtičky naspäť do Banskej Bystrice https://www.youtube.com/watch?v=xRDPu9fL_iA
Lapaloma; bol som tak pred dvomi dnami s dvomi kolegami (vyviezol nas hore jeden tipek autom) a musim povedat ze je to riadna nuda, keby som si nevyslapal este na Pansky a nezozjazdoval to dole tak by som si vyjazd ani neuzil. Tuto alternativu odporucam skor zaciatocnikom
Na cestaku to zjazdne je, miestami su diery, ktorym sa da vyhnut. Ak ides dole zu Sucheho do BB tak si cestu neuzijes...kvoli neustalemu brzdeniu a vyhabaniu sa dieram. Od hranice lesa nizsie je to uz uplne ok. Ak sa rozhodnes pre MTB su tam lepsie varianty ako asfaltka...
zdravim, horsky hotel Polana je zbankrotovany? www.polana.sk vyzera trosku inak ako si pamatam da sa tam este niekde obcerstvit/najest, ci je to tam hore puste?
planujem prejazd z Kosic v smere na zapad, max po Zvolen, malo by to byt sucastou pondelnajsej etapy z Cierneho Balogu... ale nemam presny plan a ani ubytko, spontanne
chcem sa opýtať, či sa tento víkend (4-5.10) nechystáte na nejaký výjazd v okolí BB/ZV, samozrejme ak bude počasie v poriadku. Povedzme napr. Skalku / Kráľovú studňu.
Nepoznám nikoho ku komu by som sa mohol pripojiť hoci ráno občas z trolejbusu vídam páriky cyklistov ako sa stretávajú na miestach v meste a odchdzajú do hôr
Pekny deň sa praje! Nieje tu niekto zo Zvolena, BB alebo okolia, čo by isiel so mnou tento víkend 11. alebo 12. na Kráľovú Studňu, poprípade aj na Krížnu?Malo by byť pekné počasie a chcem to ešte využiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcem sa opýtať, či sa tento víkend (4-5.10) nechystáte na nejaký výjazd v okolí BB/ZV, samozrejme ak bude počasie v poriadku. Povedzme napr. Skalku / Kráľovú studňu.
Nepoznám nikoho ku komu by som sa mohol pripojiť hoci ráno občas z trolejbusu vídam páriky cyklistov ako sa stretávajú na miestach v meste a odchdzajú do hôr
(jazdím hardtail XC)
Ak by mal niekto záujem nech sa ozve...