Kategórie
Bike-techBikovanie v okolí Martina # MTB # horský bicykel # trail # spoločné výjazdy # cyklotrasy # komunita # jazda v teréne # jazda z kopca
posledný komentár: 25. 4. 2010 o 22:51
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
Podľa mňa chyba, veľmi strmé nezáživné, rozrytá prašná cesta a na tom prachu to kĺzalo ako na ľade. Aspoň premňa a pred rokom sa mi to vôbec nepáčilo. Najkrajšia časť je len ten bočný hrebeň, holina z Veterného a možno posledný nejaký kúsok. Zas som XC zameraný, ale aj tak by som to radil medzi najhoršie zjazdy z Martiniek do Turčianskej kotliny
môj prvý výlet na nejaký "hrebeň" zistila som, že moje možnosti sú značne obmedzené: tlačím bike hore aj dole, len čo je trochu viac kameňov, konárov alebo dáka strmina
ale ak máte nejaké chodníčky menej technické a nebezpečné, skôr zvážnice ako sa tam povoziť poraďte mi, nech sa toľko neváľam a nederiem tretry.
Tu máš celkom peknú trasu Dubové - Gader.
Včera sme na zelenej blbo odbočili a nezišli do Turia, ale na zvažnicu čo ide popod Minčol. Tak sme si to hore po modrej vyniesli a dali žltú. Máš pravdu, na tom kúsku sa riadne vybláznili a hlavne teraz ako je sucho, tak sa tam neskutočne práši.
fericki Dnes asi len oddych