Zistil som a urcite nie sam, ze oblecenie na bajk je lepsie kupit radsej jedno a kvalitne aj ked drahsie, ako mat viacero takych ako su z Lidla. Nehovorim ze su zle, za tie peniaze v pohode, ale casom clovek zisti mierne nedostatky. Mna by skor potesil ten montazny stojan vtedy som zavahal, lebo som neveril, ze bude dobry. No zjavne som sa mylil obvzlast ta cena
Nad tým stojanom som aj ja dlho váhal, ale presvedčila ma tá cena. Svoje nedostatky samozrejme má, ale dokážem tam upnúť aj bike za sedlovku.
A oblečenie, ako hovoríš.
Ked som im pisal myslel som vseobecne veci na bike.Oblecenie si myslim,ze na zaciatok posluzi a potom uz clovek poskuluje po drahsom a kvalitnejsom.Nuz ale treba cakat do jari.
To merino z lidla mam vrch, vcera som kupoval druhy ... maju za 17€. Je tam uvadzane sice cca 40% merina, ale oproti merino icebreakeru s dlhym rukavom co mam (asi 400-ka), mi prijde o dost lepsie na bike.
Kua prepásol som ten momentový kľúč, čo bol v poslednej akcii. Nenašiel by sa ešte v niektorej predajni? U nás už sú len stojany na pneu, rohožky a ešte pár drobností...
pravdupovediac, ja by som skor potreboval nieco take na rukavice, lebo aj ked mam dvoje, jedny pletene a na to jedny dlhoprstove bajkerske, aj tak mam pri ceste domov vecer vzdy zmrznute ruky. neviem co s tym mam robit, a to este nie je ani poriadna zima
iron.hide su take blbosti, co uvarisa potom ked to rozlomis tak to hreje, to si neskusal ? Mne to raz zachranilo prsty
Ale co sa tyka bajku, tak to som poriesil, kupil som 2prstove lyziarske rukavice v lidli za 5e, trosku horsie sa v tom radi a brzdi, ale je pokoj od zimy. Proste 5prstove holt nepomozu aj keby boli zo zlateho barana.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A oblečenie, ako hovoríš.
pokial si pamatam, ma to okolo 40% merina, teda cena je v pohode
http://rungo.idnes.cz/test-bezeckych-bot-z-lidlu-dc4-/behani.aspx?c=A141014_003636_behani_pil
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=12854
pravdupovediac, ja by som skor potreboval nieco take na rukavice, lebo aj ked mam dvoje, jedny pletene a na to jedny dlhoprstove bajkerske, aj tak mam pri ceste domov vecer vzdy zmrznute ruky. neviem co s tym mam robit, a to este nie je ani poriadna zima
Ale co sa tyka bajku, tak to som poriesil, kupil som 2prstove lyziarske rukavice v lidli za 5e, trosku horsie sa v tom radi a brzdi, ale je pokoj od zimy. Proste 5prstove holt nepomozu aj keby boli zo zlateho barana.
Sú z čistého igelitu. Iste ich nič neprefúkne. A celé reflexné. Budú svietiť ako slnko.