ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
btw co je zle na rychlej jazde na bajku? keby tam siel profik tak da aj cez 30km/h. nie kazdy je turista. to ze niekto chodi hore kopcom rychlejsie ako vy dole tak ho nemusite peciatkovat ako vseobecneho ohrozovatela. v technike je pravdepodobne lepsi ako hocikto z nas
a ako vedel ze bol sam ?
ktore myslis cez vsedny den medzi 13-15hodinou ? alebo v sobotu rano?
ja jazdim cez vsedny den, v case ked su ludia v praci ale nie ako buran, lebo vzdy tam moze ist niekto kto tiez nie je v praci
aby sme sa raz nestretli v zakrute
btw co je zle na rychlej jazde na bajku? keby tam siel profik tak da aj cez 30km/h. nie kazdy je turista. to ze niekto chodi hore kopcom rychlejsie ako vy dole tak ho nemusite peciatkovat ako vseobecneho ohrozovatela. v technike je pravdepodobne lepsi ako hocikto z nas
pravdepodobne je bezohladny ked tam da priemer 30 km/h
a ohrozuje potencionalnych bikerov
v technike lepsi? v neprehladnej zakrute mozes mat techniku aku chces
a ktejto tvojej vete niekto chodi hore kopcom rychlejsie ako vy dole sa ani nebudem vyjadrovat
typicky testosteronovy buran, sorry
Cerovka zo smeru MS v noci bola parada. Ale fakt to nie je zadarmo. Staci sa chvilku nechat uniest a tiger/papula/sedenie nie je problem.
Na Connect moc nechodim, maros1974 ak spravne chapem, ked vytvoris novy segment, automaticky sa vyhlada vo vsetkych uploadnutych trackoch kto siel ten segment, vypocita casy na segment a vytvori poradie rankingu (zrejme iba tych co maju nastavene svoje trasy ako viditelne) ? Cize ako side efekt, ak chcem vediet kto jazdi nejaky konkretny usek, vytvorim si tam segment a pozriem si vytvorene poradie?
Kedze predpokladam ze asi vacsina bikerov (tak ako ja) svoje trasy neuploaduje, z hypotetickeho rankingu v prvej desiatke sa az tak netesim, urcite tam chybaju stovky lepsich casov
ja som nemal ani 16kmh priemerku ale mal som pocit ze tam uz letim
Ale hrozi. Minuly tyzden som natrafil na nejakeho experta v tych klopkach v prvej casti.
youtube.com/watch?v=bJm1y0o7MHc&t=0
Pripomínam, že tam platia určité pravidlá (tabuľky sú v strede a na oboch koncoch)
To platilo pred stravou
To platilo pred stravou, počas stravy a bude platiť aj po nej
Preto som tu dal tie pravidlá na pripomenutie.
Okrem bikerov, tam môže byť padnutý strom, to sa pre "stravu" pozabíjajú?