no kotlik sa mi nechcelo v kuchyni rozkladat ;), ale vzhladom na moznosti to dopadlo vyborne aj tak :)
26.09.2014 - 20:31:06
00
Pekne si to zdokumentoval, ale zabudol sa na posledné dva body - odgrgnutie a vypustenie bobku...
26.09.2014 - 22:00:43
00
...a na úplnom konci je niečo, čomu sa podobá toto jedlo :-)

Prílohy:

DSC_0330.jpg
DSC_0330.jpg 297.62 KiB thumb_up0thumb_down

29.09.2014 - 14:42:26
00
dnes neskora vecera

Prílohy:

IMG_1781.JPG
IMG_1781.JPG 171.89 KiB thumb_up0thumb_down

10.10.2014 - 22:10:50
011
A čo takto mačka?

Prílohy:

P1020340.JPG
P1020340.JPG 216.58 KiB thumb_up0thumb_down

16.10.2014 - 22:42:37
06
Střešní zajíc :D
17.10.2014 - 08:01:08
00
JoKo
Mohol by si pls. dať aj recept? Vyzerá to veľmo dobre.
17.10.2014 - 09:44:13
00
Netreba zabudat ze mekac je aj franchising aj original. Na slovensku asi tak pol na pol. Franchising si musi strazit štandarty aby neprišiel o licenciu ake su uz kontroli prisne atd do toho uz nevidim. Rozpraval som o mojich konkrétnych skúsenostiach..


To je síce pekné, ale tá zmes látok čo niekto nazve "jedlo" v mekáči je naozaj ďaleko od prirodzenej, či vhodnej potravy ... stačí čítať a podumať ... http://www.fatfreekitchen.com/junkfoods/mcdonald-ingredients.html... a ani ten mekáč nie je cenovo žiadna výhra oproti akože bio produktom ... je uprednostnujem dedinu a jej produkty, aj za cenu nepohodlia.
17.10.2014 - 11:14:41
02
Len tak pre zaujímavosť - http://www.aktuality.sk/clanok/263734/experiment-ako-vyzerali-hamburgery-po-30-dnoch-niektore-ostali-bez-plesne/ :o
17.10.2014 - 18:59:15
00
30 dni je nic, kukaj toto http://vas.cas.sk/clanok/7831/hamburger-mcdonald-s-je-vecny-takto-vyzera-po-14-rokoch.html
17.10.2014 - 19:26:36
00
JoKo
Mohol by si pls. dať aj recept? Vyzerá to veľmo dobre.

Odrané a vyčistené zviera nasolíš, dáš do pekáča, trochu oleja, podliať vodou, pridať zeleninu a dať piecť. Prvú hodinu zakryté, potom odokryté. Polievať výpekom. Piecť do mäkka. Variant je, že po upečení sa zelenina rozmixuje, pridá sa smotana a nechá trochu prevariť.

Ako zviera sa môže použiť zajac, králik, mačka morské prasa, v prípade núdze aj malý pes.
17.10.2014 - 20:17:17
01
zo skrecka sa asi nenajem, co?
17.10.2014 - 21:01:39
00
Na mačku tu už dosť dávno podobný recept dával Alf. Ale myslím, že tam boli aj nejaké čerstvé bylinky. Možno tymián. A asi tam dal aj bobkový list a cesnak. A trochu, nie veľa, maďarskej mletej červenej papriky, iba kvôli farbe. Dal aj čierne čerstvo mleté korenie a pár guľôčok nového korenia, aj keď ich pôvodne na Melmaku nepoužívali. Tam nepoznali ani kvalitné víno, ktorým to Alf zvykol tu, u nás na Zemi, podlievať. Ale to len výnimočne.
17.10.2014 - 21:23:03
00
laco nechcel by si robit konkurenciu madarom http://www.mindmegette.hu/ ? Kazdy tyzden by si dal tip na nedelny obed. Poznam len dvoch ludi co vedia s takym zapalom rozpravat o jedle, jeden si ty a druhy je Julo - ale ten to kazi svojim zapalom pre zdravu az bizarnu vyzivu :-)
18.10.2014 - 08:44:10
00
Bolo super

Prílohy:

DSC_0061.JPG
DSC_0061.JPG 159.59 KiB thumb_up0thumb_down

18.10.2014 - 22:01:31
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up