ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: Predvčerom o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
ci by zastavili alebo sa vyhli v 100% pripadoch na kazdom metri to vedia oni a ty od pocitacu nedokazes nijako posudit.
V tom prípade to je v poriadku
Dal som to na pripomenutie, čo nikdy nezaškodí.
Neposudzujem od počítača, som na cerovke jeden z tých pomalších. V sobotu keď som ju išiel si jeden "rýchlik" vynucoval uhnutie (ale to je výnimka)
Jazdím napr. takto:
ľavá strana údolia Vydrice
variant s Päťbojárskym (tú spojnicu si nevšímajte, musel som mazať trasu)
pravdupovediac si ani neviem predstaviť ako by sa chcel niekto kolo mňa zmestiť na cerovke bez mojej spolupráce
pravdupovediac si ani neviem predstaviť ako by sa chcel niekto kolo mňa zmestiť na cerovke bez mojej spolupráce
mne sa to uz raz stalo ze zrazu bez upozornenia ma predbehol nejaky typek bez prilby, bolo to v stupani od stanice Vinohrady, na tom singli co konci hore na zltej. vobec som ho ani nepocul a zrazu bol vedla mna na tom uzkom singlaci a dral sa rychlo dopredu
tu cervenu vetvu som este neskusal, tusim bola trochu zahadzana vetvami. ked sa niekomu chce, tak moze skusit, Nabuduce tadial pojdem aj ja.