volodaj - ano, ale ked ta obieha tak vzdy si asi vsimnes, aky ma bajk. a nastastie e-bike bude lahko rozpoznatelny.
viem, ze existuje aj maly motorcek do ramu, uz som sem kedysi nanho daval aj odkaz, ale ten je prilis maly a je urceny skor pre tajnostkarov, co sa chcu vytiahnut pred kamaratmi ze aku maju kondicku alebo mozno s nim ludia chodia aj na preteky, bohvie. ale nevydrzi dlho a pre ucely hobika na celodennom vyjazde je nevhodny. takze myslim si, ze ten dizajn velkeho motoru pri strede a baterky na miesto kosika zrejme zostane aj nadalej standartom.
to zažívam bežne aj teraz a dokonca tí ľudia ani nemajú motor
MNe sa stalo na hrazdi, ze som sa s jednym takym motorizovanym pretekal cca asi 5km..ja na spodnej hradzi, on na hornej.....Az na obratke som si vsimol....s jazykom po zem, ze mal motor....Co uz....MNe vrtalo v hlave, ze na to ze ideme 38kmh v miernom protivetre, ze nejako laahko toci klukami....Nieco ak Brandon Fraser v Zmluve s diablom hore kopcom...ak viete co myslim...
no..hej...ale zas nebolo to v nejakej brutal ***** malo ludi bolo vonku.....cize na hornej hradzi bolo relativne prazdno, ono zalezi kedy by sa tam trepali....Ale zas aj korculiarov na dolnej stretnut nie je az taka rarita...
Ale ja som nepisal, ze bicykel sa urcuje podla toho, ci to ma pedale. Pisal som, ze na e-bajku musis tocit pedalmi ak sa chces odviezt, a ze preto je to bajk ako kazdy iny, akurat ze ide lahsie. Na Babete nemusis tocit pedalmi na to, aby si sa odviezol. Dufam, ze toto nie je pre nikoho novinka.
no šikovné Slovenské ručičky sa vedia povŕtať v elektronike elektrobiku,nedávno si to valil do kopca po asfaltke z Rače na B.Kríž "biker" na fulle,ale nožičkami veru nekrútil a uháňal opreteky,asi by som ho nedobehol ...
aj ja som vyvaloval oci ked hore Prazskou siel biker 60km/h na niecom podobnom tomuto. siel som autom. copyrightstatic.electricbike.com static.electricbike.com
byt moderator ti to zmazem. davaju sa sem veci na dvoch kolesach
uz som to videl behat v meste ale nechapem ako na to nastupuju. celkovo tomu jazdeniu nerozumiem.
sranda ze taketo vecicky sa mozu kludne pohybovat po chodnikoch a prechodoch, este aj spolu so segway a korculiarmi. ale staci prejst co len par metrov po chodniku na biku, a uz si sa dopustil priestupku.
Kamarát z RBK rieši podobný problém, aj som sa ho pýtal, či to neni jeho bike
Povedal, že nie.
Zháňa riadítka zo SOBI 20, má problémy s chrbticou, nemôže sedieť inak ako vzpriamene.....
Ak niekto máte také vysoké riadítka alebo viete o vraku s nimi, píšte správu, bude veľmi vďačný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viem, ze existuje aj maly motorcek do ramu, uz som sem kedysi nanho daval aj odkaz, ale ten je prilis maly a je urceny skor pre tajnostkarov, co sa chcu vytiahnut pred kamaratmi ze aku maju kondicku
edit: nasiel som to http://www.vivax-assist.com/en/produkte/vivax-assist-4-0/vivax-assist_4-0.html
MNe sa stalo na hrazdi, ze som sa s jednym takym motorizovanym pretekal cca asi 5km..ja na spodnej hradzi, on na hornej.....Az na obratke som si vsimol....s jazykom po zem, ze mal motor....Co uz....MNe vrtalo v hlave, ze na to ze ideme 38kmh v miernom protivetre, ze nejako laahko toci klukami....Nieco ak Brandon Fraser v Zmluve s diablom hore kopcom...ak viete co myslim...
Ale ja som nepisal, ze bicykel sa urcuje podla toho, ci to ma pedale.
vravis ako keby sa jazdilo na korculiach a pesi iba hore a dole iba na bajkoch
uz som to videl behat v meste ale nechapem ako na to nastupuju. celkovo tomu jazdeniu nerozumiem.
postavíš sa jednou nohou, zaprieš o lýtko/koleno a vyskočíš druhou
post876508.html#p876508
Kamarát z RBK rieši podobný problém, aj som sa ho pýtal, či to neni jeho bike
Povedal, že nie.
Zháňa riadítka zo SOBI 20, má problémy s chrbticou, nemôže sedieť inak ako vzpriamene.....
Ak niekto máte také vysoké riadítka alebo viete o vraku s nimi, píšte správu, bude veľmi vďačný.
farebne zladenie za 1*