Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Somar co si nevsimol ze je les plny listia co sa smyka ako lad. Skuska nervou boli aj tie bezecke preteky. Skoro ako ked som sa vybral po cervenej presne v den ked sa isla Trnavska 100.
No na bezcov s hafanmi sme natarfili aj my dnes, co ide ten singel z Maleho Slavina "smerom" na BK, tak sli oproti. Kebyze o tom vieme, volime inu trasu, ale problem nebol, povyhybali sme sa, pozreli hafanov a pozdravili kto ako vladal.
Ta zelena z BK dole medzi Racu a Sv. Jur je fakt pekna, nabuduce este treba vyskusat smerom hore.
neviete ci boli dnes enduro preteky? na Kosariskach bolo vela aut a okolo vela "vysokozdviznych" bikerov.
inak vecer je v lese uz poriadna kosa, 4 stupne
Teraz som to pozrel na cykloservery. Dlho som tade nekruzil a myslel som ze ci to neni zelena zo zbojnicky. Ale tuto nemam ani v garmine ani na papierovej mape. Tak idem vytiahnut garmin z kosa a naklikat donho gpx aby som mohol ist na prieskum ked MageZ pise ze je tam pekne.
Je to zjazdik po lesnej ceste, miestami slusne sutrovej, da sa tam aj pohopsnut niekde a je tam potom jedna pasaz vo forme pekneho mini singlacika. Pekne lesy okolo a hlavne z tej strany okolo obeda svieti slnko, tak sa da povyhrievat. Velky teplotny rozdiel napr. oproti doline v okoli Zeleznej. Dole vo vinohradoch to vyusti na asfalt. Ked sa cloveku nechce ist BK trail, alebo si chce prejst nieco ine, je to fajn.
neviete ci boli dnes enduro preteky? na Kosariskach bolo vela aut a okolo vela "vysokozdviznych" bikerov.
Pretek bol a organizator by nabuduce mohol zavolat domacich ktory si stavaju svoje traily a on im tam urobi pretek a ani im neda vediet..charakter
Snazil som sa nezavadzat, to skor ty bezci. Ale to sypane znacenie my prislo ako smerovky na zraz drogovych dilerov. Neviem podla coho by bezali keby sprchlo.
...ked vas citam tak prichadzam k zisteniu ze bud: a. netusim ktory trail ma aku farbu alebo b. nepoznam este v karpatoch vela veci... (o com sice pochybujem, no potesilo by ma to) este keby som tak niekoho z vas poznal live tak by sme sa mohli co to ponahanat...
Strava s tym nemusi nic mat, na segmenete Patbojarsky okruh v nedelu nema PR nikto z tych, co sa porovnavaju. Cize mohlo to byt rovnako dobre nejake prasa jazdiace "len tak, pre radost".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta zelena z BK dole medzi Racu a Sv. Jur je fakt pekna, nabuduce este treba vyskusat smerom hore.
na strave sa poradie nehybalo
Pretek bol a organizator by nabuduce mohol zavolat domacich ktory si stavaju svoje traily a on im tam urobi pretek a ani im neda vediet..charakter
Asi kvoli Triskacovi, ktory zavadzal
Strava s tym nemusi nic mat, na segmenete Patbojarsky okruh v nedelu nema PR nikto z tych, co sa porovnavaju. Cize mohlo to byt rovnako dobre nejake prasa jazdiace "len tak, pre radost".