Ramon1 podobnu bundu od pecivarni Gore jazdim aj ja a je to najlepsia vec co som kedy kupil na bajk, zaujali ma tie rukavice, ja jazdim nejake zimne Silvini, ale viem si predstavit aj lepsie. Tie Gore mas uz otestovane, alebo prave kupene?
Laco, ty nevyčerpateľná studnica vtipov a " trefných " komentárov... Vďaka ti, pobavilo... Ináč kamarát má sexshop, dá ti zľavu...
quidoo, ťažko zrovnať Gore-Bike so Silvini... Sám mám niekoľko produktov, ale Gore je niekde úplne inde... Rukavice ešte len čakajú na test. Dám ti vedieť, ale mám jedny podobné od Gore a tá membrána tam skutočne funguje, narozdiel od iných značiek, ktoré to pri nízkych teplotách a vetre vzdávajú...
Co sa tyka tej gore bundy, moja ma 125 gramov (je to lightweight, ale neviem najst presne cislo teraz nikde, sa mi mari ze to je 125g) jazdim v nej celorocne. V zime mam len termopradlo s dlhym rukavom (lidl, a podobne, nic drahe a ani nijak speci) a na to letny dres, to je vsetko, jazdil som najviac minus desat, ked sa hybem je to akurat, ked zastavim, nosim mikinu, ktoru si vzdy rychlo obleciem, ked sa rozbehnem a znova zahrejem, mikinu odkladam
Dnes bolo teplo. Carbónové tielko / termoizolacna vrstva, vraj udržiava 37 stupňov... /, dres s dlhým rukávom a spomenutu vetrofku... Ak je 0 až dva, tri pod tak dávam termoprádlo X Bionic, druhá vrstva je " bobor " X bionic a potom softshell zateplena bunda Scott... A ak aj mocne fúka, idem V -5 až- 8 z kopca pridam Gore-Bike membránovu vetrofku.
mam tiez termo s dlhym z lidlu .. som prekvapeny, ze na to este hodis letny dres, bunda a to ti staci ... musim to vyskusat, aj ked gore nemam .. pytal som sa aj preto, lebo tie softshell akosi nefunguju, spotim sa pod nimi, tym padom by bunda gore sluzila len ako plastenka proti vetru, ci dazdu .. co by zase bolo skoda:)
Pokiaľ máš na mysli ten prvý košický sexshop na Vrátnej, kde bola aj prvá košická peepshow, tak to je aj môj kamarát, ktorého už viac ako 30 rokov poznám pod prezývkou "Bielik". Bielik preto, lebo on je tak trochu albín. Furt, keď ho stretnem, tak ma tam volá. A ja mu furt odpovedám, že sa strašne hanbím.
dik za tip .. myslim,ze s 3vrstvovym systemom prisiel craft .. ale chyba mi 3tia kvalitna vrstva, napr prave to gore .. takze raz v buducnosti urcite skusim, kupim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
telo som rozpredal na orgány... za čo myslíš , že kupujem tie Gore-texy???
A hlavu používam ako držiak okuliarov a na toto...
skôr nevhodne prázdna penaženka .....
quidoo, ťažko zrovnať Gore-Bike so Silvini... Sám mám niekoľko produktov, ale Gore je niekde úplne inde... Rukavice ešte len čakajú na test. Dám ti vedieť, ale mám jedny podobné od Gore a tá membrána tam skutočne funguje, narozdiel od iných značiek, ktoré to pri nízkych teplotách a vetre vzdávajú...
Pokiaľ máš na mysli ten prvý košický sexshop na Vrátnej, kde bola aj prvá košická peepshow, tak to je aj môj kamarát, ktorého už viac ako 30 rokov poznám pod prezývkou "Bielik". Bielik preto, lebo on je tak trochu albín. Furt, keď ho stretnem, tak ma tam volá. A ja mu furt odpovedám, že sa strašne hanbím.
A hlavu používam ako držiak okuliarov a na toto...
Ta satka je windstoperova , zateplena, ci ?
X Bionic tielko coskoro vyskusam, strasne mi to vychvalovali, ale som silne skepticky.