Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
dnes luxusny pojazd v pocte 6 kusov organizovany MageZ nejako sme sa zatocili do pedalov, tak nemame ziadne foto, ale trasa z baby viedla na Cermak, Homolu a cez Zamcisko a Sturovu lavicku, pivecko vo vinarni u Helenky vo Vinosadoch bratislavska vetva este kruti pedalmi smer domov, urcite vecer dodaju nejake gpx
Dakujem, fakt parada. Pocasie krasne, trasa uplne super. A este sme sa dohodli, ze nikomu nepovieme, ze rozhladna na V. Homoli je zavreta. A vdaka za trpezlivost s mojim "tempom". Neviem, ci som uz niekedy vobec siel >90 km. Asi nie, esteze tam bol aj ten asfalt.
So zapadajucim slnkom ide teplota rychlo dole. Cestou spat z BK uz riadna kosa v zjazdoch. Dole v meste je nastatie citelne teplejsie. Bez ciapky si neviem predstavit ake to musi byt.
Zhruba pred 20 rokmi som objavil v MK singláč, ktorý som vtedy pravidelne jazdil a včera som si doprial výjazd s úmyslom ten chodníček po dlhých rokoch nájsť. Kedysi som tam nestretol ani nohu, zaviedol som tam zopár kamarátov, boli sme asi medzi prvými, kto tam chodieval. Včera sa mi tam podarilo opäť trafiť a zistil som, že tam je dokonca cyklistická trasa s názvom Dieliky. Pekné to tam je dodnes a nestretol som tam ani nohy, ale to bolo dané skôr tým, že je pokročilý čas a bol pracovný deň...
Nasiel som nejaky popis na webe, podla neho to vyzera, ze je to 5bojarska+singlac k Horarni. Neviem, tiez sa niekedy cudujem, ze rastu znacky ako huby po dazdi
jj,
Päťbojárska -> Kamzík
+
Trail do Rače po potok
+
Janov prameň - Horáreň na Peknej ceste (ano toto su segmenty zo stravy )
fotka je zo zvaznice nad sanatoriom pred 5bojarskou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jediného cyklistu som stretol potom na hrebeni:
Päťbojárska -> Kamzík
+
Trail do Rače po potok
+
Janov prameň - Horáreň na Peknej ceste (ano toto su segmenty zo stravy
fotka je zo zvaznice nad sanatoriom pred 5bojarskou