reeller_sk a tmax kupoval som v Kaktuse, boli veľmi ústretoví, chlapci sa vyznaju, poradili, no konečne rozhodnutie ohľadom veľkosti bolo na mne. Každí, čo už kupoval tretry cez net, vie o čom hovorím. Nakoniec, ako som už písal som bral väčšie tretry iba o pol čísla, ale doporučujem pre " istotu " aj o číslo a máte miesta aj na druhú ponožku ak je treba... Dnes som bol na krátkom švihu, ale tu v KE bolo 14 nad nulou.. Takže som mal letné tretry a test som odložil " k chladu "... Testnem a dám report.
P.S.: Ako už bolo viackrát spomínané zimné tretry ani oblečenie ničím nenahradite... Žiaľ.
tmax sa asi pytal kvoli tomu, ci to nahodou s tebou neriesil on. ci? Ja mam tie iste, otestovane v minuly vikend, ked bolo tesne nad 5st. K testu len tolko, ze to este nebola teplota, pri ktorej by sa dalo testovat. Inak noha v nich drzi vyborne.
Ramon1 Napis please potom kratky review tych papuciek, vyzeraju paradne, ked budu fungovat tak ako vypadaju, tak tiez porozmyslam o nich na zimne jazdy to vypada byt lepsia volba ako sworksi s navlekmi.
Tiez ich vozim, akurat mam MTB ... najviac sa mi paci ich umyvanie, ked stojim v potoku
tmax sa asi pytal kvoli tomu, ci to nahodou s tebou neriesil on. ci? Ja mam tie iste, otestovane v minuly vikend, ked bolo tesne nad 5st. K testu len tolko, ze to este nebola teplota, pri ktorej by sa dalo testovat. Inak noha v nich drzi vyborne.
Presne tak, Ramon1. A ako vidím, bol si to ty, s kým som ich včera riešil.
nazdar, ja som zacal na xc biku s 580mm, cez 600mm az k 690mm. Na fulle mam 750mm a to sa mi zda teraz uplne idealne. Pod 750mm na fulle by som uz nesiel, ale zas zavisi to od postavy a od geometrie biku takisto. Podla mna ale je urcite lepsie siroke rajdy a kratky predstavec ako naopak.
ja som mal na XC 580 rajdy a 120 predstavec dlho, potom som rajdy vymenil za 680 a ked som vymenil bike tak tam boli 690 rajdy a 85 predstavec.
no skusal som kamaratove 710 a zdalo sa mi to lepsie (bavim sa stale o 29" XC HT biku).
ale sirka riaditok je dost subjektivna vec...
dam vediet ako to dopadlo, co som citala na nete tak A3sport reklamacie malokedy uzna, a robi problemy
takze reklamacia goretex salomonov bola uznana, vratili peniaze
a k tym poznamkam, ze v mokrej trave premokne vsetko, veru nie, niekolko vychadzok so psom v mokrej trave z goretex 7 rocnych topankach znacky Raichle z Rakuska, a nohy suche
takze moj nazor ze goretex topanky z Rakuska su kvalitou inde ako slovenske ( slovenske uz dvoje mi premokali este pred uplynutim zarucnej doby )
silva: ze by to, co predavali na SK , nebol goretex ? Vsetko je mozne ... to mam ist zase do Parndorfu ? .. sa mi nechce. Nie je nieco blizsie, kde sa da pripadne vybrat turisticka topanka ?
pao: uz aj Shimano zacalo s rychlospojkami ?
a k tym poznamkam, ze v mokrej trave premokne vsetko, veru nie, niekolko vychadzok so psom v mokrej trave z goretex 7 rocnych topankach znacky Raichle z Rakuska, a nohy suche
takze moj nazor ze goretex topanky z Rakuska su kvalitou inde ako slovenske ( slovenske uz dvoje mi premokali este pred uplynutim zarucnej doby )
ono Salomon je dost low-cost znacka, skor si myslim ze problemy maju oni.. nejaky Hanwag mozes kludne kupit aj na Slovensku a vydrzi ti X rokov... a ked ich posles do Nemecka, este ti aj zadarmo vymenia vysuchanu podrazku davno po uplynuti zarucnej lehoty
..samozrejme oficialne posudzuju kazdu reklamaciu individualne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S.: Ako už bolo viackrát spomínané zimné tretry ani oblečenie ničím nenahradite... Žiaľ.
Tiez ich vozim, akurat mam MTB ... najviac sa mi paci ich umyvanie, ked stojim v potoku
Presne tak, Ramon1. A ako vidím, bol si to ty, s kým som ich včera riešil.
ja som mal na XC 580 rajdy a 120 predstavec dlho, potom som rajdy vymenil za 680 a ked som vymenil bike tak tam boli 690 rajdy a 85 predstavec.
no skusal som kamaratove 710 a zdalo sa mi to lepsie (bavim sa stale o 29" XC HT biku).
ale sirka riaditok je dost subjektivna vec...
Tie kolenačky mam
Shaman Commander
Raver je tiez super, dosla mi od neho zasielka, ale nechce sa mi rozbalovat a fotit. Aj tak to nic zvlastne nie je
Shimano SM-SH40 adaptér na kufre SM-SH51, SM-SH56
18,69 €
MOC 21,99 €pao: uz aj Shimano zacalo s rychlospojkami ?
ono Salomon je dost low-cost znacka, skor si myslim ze problemy maju oni.. nejaky Hanwag mozes kludne kupit aj na Slovensku a vydrzi ti X rokov... a ked ich posles do Nemecka, este ti aj zadarmo vymenia vysuchanu podrazku davno po uplynuti zarucnej lehoty
..samozrejme oficialne posudzuju kazdu reklamaciu individualne