Zdravim Veslar. Spokojny. Doteraz (neskora jar 2014) som mal stary Fondriest, ktory si svoje splnil. Novy Radon je daleko tuhsi, vdaka karb vidlici sa mi zda aj pohodlnejsi, ale to moze byt placebo. Trochu som si zvykal na zivsie ovladanie, ale po par sto km to uz nevnimam. Kazdopadne je to paradny bajk a odporucam ho. Jediny pproblem mam s umyvanim tej sialenej zelenej od oleja a maziv (farbu som si nevyberal - bazar).
A "karalo" ma ci sa nepridam na vcerajsi nocny vyjazd., Nakoniec som si to rozmyslel lebo uz som mal v nohach 45 km na cestaku. Teraz je uz problem jazdit v lese aj za svetla, listie zakryva kamene a rygoly, cize pady su pravdepodobnejsie. Skore uzdravenie prajem.
Tak povinna pauza aspoň dva týždne na regeneraciu a potom skusit cez zimu iny šport, inak naozaj kopa kilometrov, mne sa z toho tvojho čísla podarila len stvrtina a ešte z tej stvtriny minus nejakých 500km.
Tak potom nerobis nieco dobre. Ak je to Tvoje hobby, tak by si sa mal citit dobre. A ak je to Tvoja praca a mas z nej take pocity, tak by si mal uvazovat o vypovedi. A mozno len treba zvolnit na 15-20 tisic, nech to nie je ako za trest...
v jednom čísle 53x11 písali, že hobík si môže dovoliť dať prestávku max. 2 týždne (sám to vidím po cca 2 mesiacoch bez pravidelného tréningu, že kondícia je ) narozdiel od profíka, kt. môže byť mimo sezóny mesiac bez biku a potom začať s tréningovými blokmi pričom z kondície moc nestratí...
inak ja zatiaľ cca 9050km, zaokrúhliť na 10K to bude dosť veľký problém vzhľadom na to, že cez týždeň moc toho nenajazdím
Je to každodenné jazdenie pre seba, taká "drogová" závislosť. Nejazdím len v zime, keď sa fakt nedá, no vtedy mám depku jak... Tiež si myslím, že by som mal mať aspoň do jari pohov, ale ja proste musím.
Hacker, zalezi to od schopnosti regeneracie, ak dokáže zajazdit 30k, tak ju musí mať dobrú, písal som aspoň, takže to znamená min. dva týždne a viac, ja si napr. Nemôžem dat pauzu viac ako dva týždne, pretože som sa narodil s ochabnutym svalstvom, ktoré mi ešte k tomu rýchlo ochabne, takže ak na tri týždne prestanem so sportom, tak som úplne v prdel... Ale ja nie som bezny prípad... Ak na mesiac nahradis bike plavanim alebo behom, tak sa aspoň trochu zregenerujes, keď uz to máš ako drogu, naozaj si daj pauzu, aby si sa dal dokopy.
Toto je moja druha cyklosezona. Minuly rok som dal 2 700 km, tento mam uz 5 300. Ked sa zadari, potiahnem na 5 550 ale citim sa uz unaveny... tesim sa ked nasnezi
Je to každodenné jazdenie pre seba, taká "drogová" závislosť. Nejazdím len v zime, keď sa fakt nedá, no vtedy mám depku jak... Tiež si myslím, že by som mal mať aspoň do jari pohov, ale ja proste musím.
Minuly rok som zacal s MTB, vydalo nieco cez 2000 (vela asfaltu z toho), tento rok s novym bikom nieco cez 3000 (podstatne menej asfaltu) a bolo to uz uplne o niecom inom. Dobry bike urobi velmi vela. Tak uvidim, ako to bude buduci rok, ale bikovacky v krasnej prirode s dobrou partou su silno navykove.
Nejazdim prakticky od jula a tych par vyjazdov nestoji ani za rec.
Momentalne si davam do poriadku imunitu po minulorocnej borele a tohtorocnej EBV, takze 5700 km je vcelku uspech.
Kdeze su roky minule, kedy to bolo cez desinu....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak potom nerobis nieco dobre.
Ak sa niekto citi ako zbity pes po 30k Km comu sa ani nedivim tak za 2 tyzdne sa dokopy neda, to potrva nie dva tyzdne, ale mesiace.
inak ja zatiaľ cca 9050km, zaokrúhliť na 10K to bude dosť veľký problém vzhľadom na to, že cez týždeň moc toho nenajazdím
Na akom tepe to zhruba jazdis tie palky?
Momentalne si davam do poriadku imunitu po minulorocnej borele a tohtorocnej EBV, takze 5700 km je vcelku uspech.
Kdeze su roky minule, kedy to bolo cez desinu....