Po hodinovej marnej snahe dostat sa z blata siel okolo tipek na Kirovci , fotene po vytiahnuti
skoda ze nemas video
Kebyze neupozornitite tak si nevsimnem ze nemaju prilby Neviem co po nich tak idete, osobne nevidim potrebu nosit prilbu na cykloturistiku po polnych cestach a prejazdov po okreskach. Prilbu na take vylety beriem z jedineho dovodu, aby som nebudil pozornost fizlov kedze bez piva si vylet na taky biku neviem predstavit.
Samozrejme do lesa na real jazdenie ju treba.
kamov ked sa vytrepes na hlavu na polnej alebo na okresnej potrebu hned pocitis , nikdy nevies co sa moze stat, tiez som prilbu nenosil vsade iba les, dlhe vyjazdy alebo technicky narocnejsie. potom som si kupil novu prilbu a siel bajkovat, za normálnych okolnosti by som staru prilbu nebral, kedze som mal novu met khaos, tak som samozrejme bral ze vyskusam. 100m od domu som sa vytrepal na hlavu a nie mojou vinou. prilbu som praskol, naskocili mi hviezdicky a potrhal som si sachy v ruke. keby som nemal prilbu neviem ako dopadnem, asi ako ta prilba. letel som cez rajdy a bajk na mna, citil som dva silne narazy na hlave a potom uz iba tie hviezdicky:) odvtedy ked idem na bajk, prve co spravim po zabuchnuti dveri je, ze zacvaknem clip na prilbe pod bradou. blbec sa uci na vlastnych chybách a mne ozaj stacilo stat sa moze vselico aj na polnej aj okresnej....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skoda ze nemas video
Kebyze neupozornitite tak si nevsimnem ze nemaju prilby
Samozrejme do lesa na real jazdenie ju treba.
Quickpic som používal, ale album čo bol v xperii mi to vynahradil - teda až na tú úpravu.
A uz je po nom
Akurát dnes po výjazde keď som sa vracal cez mesto som kukal, že už nemá kolesá. Zaváhal som, také cestné by sa mi zišli