KinDo bohuzial aj keby som chcel. ja mam auto GPS a ta *.gpx trace nevie ani vygenerovat myslim a ani pouzit (na to som sa pytal v garminte priamo). sice mam topo 4 ale ked keškujem, tak sa silne spolieham na instinkt a GPS pouzivam len orientacne.
to za prve a za druhe som bol taky rozbity, ze som cely vikend sedel doma. akurat čo som bol hrat v sobotu vecer hokej.
KinDo btw. išiel si nakoniec po tej modrej z Javornika do PX cez Orgoňovu kyčeru ? Kamos isiel z Melocika cez Javorniky ale musel sa vzdať . Dotiahol to do Papradna (Chrcholinec), kde ich bralo auto domov. Ja som sa dostal 2x do sedla Adamkov ale vzdy uz bolo tak cca 18:00. A bolo mi treba stihnut vlak o 20:30 z PX.s tym, ze mam na stanici okolo 90km na tachaci.
@Dagger android je operacny system mobilnych telefonov (smartfon ?)
my sme isli opacnym smerom z PB na javorniky (plan bol portas / fran) - hlavne zistit aka narocna je ta modra znacka pre bajk v lese sme stratili znacku a tak sme zbehli do marikovskej doliny a dalej isli po nej hore
ked sme prisli pod javornik, tak sme nesli hore, ale nazad vedlajsou dolinou - aby sme prisli domov pred zotmenim (co sa mi nepodarilo) trasa + profil
KinDono to bol pokus o žart, ja smartfon nemam ale android viem co je - okrem iného aj roboti z filmu R.U.R od Karla Čapka alebo Švonceffenbergger v Terminátore, umela bytosť.
140km to ste si pekne naložili na "rohy". inak zaujmave, že ste stratili znacku. kamos ma S5 s locusom a ten vidi, ze sme na znacke aj ked ju nemozeme najst.
@Dagger ono to bolo prozaickejsie
znacka nas viedla hore na kopec - tak sme si povedali, ze kopec obideme po vrstevnici - ale chyba lavky - ako sme zisli zo znacky tak sme isli najskor v listi, potom tam bol nejaka rozbahnena cesta ...
nechcelo sa nam vracat nazad, tak sme hodili flintu do zita a zbehli do doliny
len to patri do ineho fora (tyka sa to okolia PB)
KinDo olalá..to doverne poznam. ja som to mal o poschodie vyššie. oceľ triedy 17 mi vyberali po 14tich mesiacoch. akurat som sa nev*****l na polome ale pod nim - pred kulturákom.
ja som padol ani nie 100 metrov od domov.v strecne
siel som dole z polomu po modrej a zltej - a zabudol som odbocit skoro na konci pri tom stlpe elektrickeho vedenia ...
treba dufat ze to na starobu nebude moc boliet
@quidoo
chystame sa to ist s kamosom zakopat.
ale zhora si na bajku este netrufam a zdola napeso asi nevyslapem.
takze az buduc leto / jar
nepoznas nahodou mata lazara zo ZA ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to za prve a za druhe som bol taky rozbity, ze som cely vikend sedel doma. akurat čo som bol hrat v sobotu vecer hokej.
principialne staci mobil s androidom a locus / orux sw gps je standardnou sucastou mobilov (s androidom) si myslim
my sme isli opacnym smerom z PB na javorniky (plan bol portas / fran) - hlavne zistit aka narocna je ta modra znacka pre bajk v lese sme stratili znacku a tak sme zbehli do marikovskej doliny a dalej isli po nej hore
ked sme prisli pod javornik, tak sme nesli hore, ale nazad vedlajsou dolinou - aby sme prisli domov pred zotmenim (co sa mi nepodarilo)
trasa + profil
140km to ste si pekne naložili na "rohy". inak zaujmave, že ste stratili znacku. kamos ma S5 s locusom a ten vidi, ze sme na znacke aj ked ju nemozeme najst.
znacka nas viedla hore na kopec - tak sme si povedali, ze kopec obideme po vrstevnici - ale chyba lavky - ako sme zisli zo znacky tak sme isli najskor v listi, potom tam bol nejaka rozbahnena cesta ...
nechcelo sa nam vracat nazad, tak sme hodili flintu do zita a zbehli do doliny
len to patri do ineho fora (tyka sa to okolia PB)
vlozil som to sem
siel som dole z polomu po modrej a zltej - a zabudol som odbocit skoro na konci pri tom stlpe elektrickeho vedenia ...
treba dufat ze to na starobu nebude moc boliet
chystame sa to ist s kamosom zakopat.
ale zhora si na bajku este netrufam a zdola napeso asi nevyslapem.
takze az buduc leto / jar
nepoznas nahodou mata lazara zo ZA ?