Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
A ste si isti, ze ste neschytali nejaku prehnanu davku ziarenia? Neodstavuju tie BTSky predtym nez na ne lezu?
no, mozne to je. co uz.
takmer od rana mam dost zalahnute v lavom uchu. mozno to je od prechladnutia, a mozno od ziarenia
funkciu zivocichara som dnes este neskusal
Na domoch su ale predsa na strechach a v nejakej predpisanej vyske. A tam k nim tiez nikto bezne nelozi. No ale ja o tom tiez nic blizsie neviem, preto sa pytam. Tie anteny maju sice smerove vyzarovanie, ale v tak tesnej blizkosti pri nich sa mi to nezda zrovna idealne. Hlavne nie pri takychto vysokovykonnych co vykryvaju velke oblasti. V meste na streche ta antena pokryva len par 100 metrov a teda tam postacuje urcite podstatne nizsi vykon. No ale ved kazdy musi na nieco zomriet.
Pokial viem, tak ziadna vyska ani vzdialenost nie je predpisana. Jedine co je obmedzovane je vyziareny vykon (v zavislosti od umiestnenia), a ten sa riadi absolutne zastaranou normou stanovenou na zaklade zmeny teploty. Inymi slovami - podla slovenskych noriem co ta neuprazi, to je neskodne.
Na takom stoziari budu tie anteny poriadne prazit, takze pohybovat sa v jeho blizkosti a este aj liezt hore nie je zrovna najlepsi napad..
svokrovci byvaju na 12tom na Nivach. z balkona to maju tak max 20m na tu BTSku ktoru celu vidia. zatial ziju a nevsimol som si na nich nejake anomalie.
ale tym nechcem tvrdit ze to je neskodne.
standartne tie anteny vyzaruju pred seba hlavny lalok s maximanlnym vykonom, a nejake postranne laloky, ktore su tlmene aj koly interferencii s ostatnymi sektormi. Ked sme projektovali tie anteny tak pri vypoctoch min.dovolenych vzdialenosti mi vychadzali pre GSM pasmo okolo 1,5m, DCS 1,7 a UMTS az do 3m, to zalezi od nastaveneho vykonu a dlzky kablov.
Tie anteny su umiestnovane na vylozniky kde spodna hrana zvykne byt 2 a viac m nad strechou.
Pri prieskumoch sme bezne liezli na RDK stoziary, a nik ich nevypinal
Zatial som plodny
tie spolocne crty pocnuc vyzorom, konciac chovanim...
to skor matka je podozriva, ale bol som pri porode tak aj to sa vylucuje,
potom uz ostava jedine verit na matrix
ach, ta spojka medzi medvedim udolim a cervenou znackou cez ten hlboky jarok, tak to je na zaplakanie. rozumiem ze to je zvaznica, ale preco potom cez nu spravili oficialnu cyklocestu? to je jedno mazlave bahnisko, hlboke rigoly, to nemalo zmysel tadial ist na bajku, zobral som ho do ruky a rychlo som to peso preskackal. a co je horsie, aj cervena znacka je v tej oblasti totalne znicena
btw, stretol som vecer az 4 dzipy napriek hmle, ale ani mi to moc nevadi. aspon tie gumenne mozgy vedia, ze napriek zime, tme a hmle nie su v tom lese sami
ach, ta spojka medzi medvedim udolim a cervenou znackou cez ten hlboky jarok, tak to je na zaplakanie. rozumiem ze to je zvaznica, ale preco potom cez nu spravili oficialnu cyklocestu? to je jedno mazlave bahnisko, hlboke rigoly, to nemalo zmysel tadial ist na bajku, zobral som ho do ruky a rychlo som to peso preskackal. a co je horsie, aj cervena znacka je v tej oblasti totalne znicena
btw, stretol som vecer az 4 dzipy napriek hmle, ale ani mi to moc nevadi. aspon tie gumenne mozgy vedia, ze napriek zime, tme a hmle nie su v tom lese sami
tak to si pis ze toto bolo mimo znacky a v nedelu doobeda )))))))).......... CBC (Casta Bikers Crew) sa riadi len tym co nam povedia funkcne starsi bajkery z Castej.. .... a to potom minut nejaku odbocku je lahsie sak si ist kupit cigi do trafiky
CBC je rozdelene na team A (stari fotri co maju najazdene) a B - loosery jak ja
COZE??? .... neviem terazky naco myslis..... normalne sme (CBC) v zaciatkoch nepoznali tak dobre les a ..... CBC-A team nas niekam poslal, my sme normalne minuli odbocku a skoncili v ritnej diere draka....... o Svijanoch 10° v Solosnici sa nam mohlo len zdat a ked sme rozchodili bajky, skoncili sme na Majdane u Sasky na Zlatom Bazante
sak raz sme isli z Majdanu jak struny.... jesen, pekne, slnko..... Plzen 12°... a ze ... nedame jeden na zahriatie?... DAJME!!!!..... bolo nas 8........ nakoniec 3 pivka, 5 boroviciek a .... jaky vesely sme isli domov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no, mozne to je. co uz.
takmer od rana mam dost zalahnute v lavom uchu. mozno to je od prechladnutia, a mozno od ziarenia
funkciu zivocichara som dnes este neskusal
ked vylezu na VVN uz to bude jedno
Pokial viem, tak ziadna vyska ani vzdialenost nie je predpisana. Jedine co je obmedzovane je vyziareny vykon (v zavislosti od umiestnenia), a ten sa riadi absolutne zastaranou normou stanovenou na zaklade zmeny teploty. Inymi slovami - podla slovenskych noriem co ta neuprazi, to je neskodne.
Na takom stoziari budu tie anteny poriadne prazit, takze pohybovat sa v jeho blizkosti a este aj liezt hore nie je zrovna najlepsi napad..
ale tym nechcem tvrdit ze to je neskodne.
Tie anteny su umiestnovane na vylozniky kde spodna hrana zvykne byt 2 a viac m nad strechou.
Pri prieskumoch sme bezne liezli na RDK stoziary, a nik ich nevypinal
Zatial som plodny
to skor matka je podozriva, ale bol som pri porode tak aj to sa vylucuje,
potom uz ostava jedine verit na matrix
tak to si pis ze toto bolo mimo znacky a v nedelu doobeda
CBC je rozdelene na team A (stari fotri co maju najazdene) a B - loosery jak ja
hohooo.... pankovia sa vybrali po slniecku na hlavnu.... a panduri rovno na krizovatke:-) .... ale nechali nas chvalabohu