nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
.. myslim si, ze doping v cyklistike bude stale, to je vsetko o ludoch a stale sa najdu taki, ktori to budu skusat .. ale ako tu bolo spomenute, ide o to, aby sa ten doping aspon vyrazne znizil, aby sami cyklisti odudzovali takych jazdcov , co dopuju .. aby doperi boli exoti, ojedinely pripad, nie ze sa po rokoch zisti, ze vlastne dopovali vsetci ..
Takéto vyhlásenia ma vždy zdvihnú zo stoličky, neviem či práve Vinokurov (a tak isto všetci dopingoví hriešnici ktorí boli usvedčení) má právo moralizovať,pretože to mi už zaváňa farizejstvom.A je jedno či si trest odpykal,toho biľagu sa nezbaví nikdy,teda aspoň u mňa určite nie,pokial by som o tom rozhodoval ja,žiadne druhé šance by neboli,ak by boli obe vzorky pozitívne a nevedel by to dôveryhodne a preukázateľne vysvetliť - doživotný zákaz.Je to extrém,ale kým športovec nebude mať ,,strach" dopovať,tak to určite budú skúšať aj naďalej,pretože 2 ročný dištanc,ako vidieť v praxi nie je tá hrozba,ktorá by športovcov odstrašila,hlavne mladší športovec si povie,že 2 roky vydrží a veselo si pokračuje v kariére ďalej,no myslím že pri hrozbe doživotného dištancu by si každý rozmyslel,či by riskol sľubnú kariéru.Verím že k tomu raz príde,pretože v iných športoch je to občas,ale v cyklistike je to každý rok niekoľko cyklistov.Ale to môže byť aj preto,že v cyklistike sú tie kontroly častejšie ako v iných športoch,tým pádom aj počet odhalení je vyšší,neviem...
Podľa všetkého este stale musi ***** nieco brat, ked chytajú bežných ludi z pelotónu, ktorých výkonnosť nebola nijako výnimočná. Ono to je ale uz o dost lepšie celé v poslednom čase, znakom su súťaže, kde vidieť, ze na konci su vsetcia unavení a nikomu sa poriadne ani zaútočiť nechce, naproti tomu, ked vyštartoval cely team ako šialeny s nechal pelotón stať.
http://blog.sportful.com/2014/11/28/designing-for-the-protour-tinkoff-saxo-2015-kit-preview/
to je archivne foto spred niekolko rokov, ked este tim nesponzoroval Tinkoff.