Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
posledný komentár: 13. 9. 2025 o 7:29
Pred pár rokmi by som to bol považoval za nezmysel
tú tisícku to dá, len treba po ceste vyjsť ešte na Nemcovu dolku
Skoda ze nebolo casu zajst na Sivec, Folkmarsku skalu alebo Kojsovku.
Ale pekna trasa je napriklad tu.
Len po zjazde ku Kojsovu treba brodit dost mohutny potok. Teraz by to asi nebolo to prave.
Pekny vyjazd.
Kto má zajtra (Nedeľa) chuť a čas na single v okolí KE, tak stretko na KVP - benzínka Slovnaft o 09:30, Bankov parkovisko o 09:45. Požiadam o presnosť, kedže neviem kto príde, nebudem čakať.
Predpokladaný návrat do 12:00. Trasa nie je pevná, Drž-hubu, Hupiky, Bedľa, možno Jahoda, podľa nálady a chuti.
Tempo na pohodu, len Bedľa na čas
Boli sme dvaja. Po lúke na bankov v pohode celkom sucho. Drž-huba parádna, vyhrabaná, trochu mäkší podklad ale blato nie je. Z bankova po cyklotrase na úseku asi 70 m blato, lebo lesáci sťahujú drevo. Inak sa dalo.
Hupíky parádne suché asi na 3 miestach mláčky, ale tie sú tam aj v lete. Problém je asi v polke Hupikov kde križuje Hupíky lesná cesta z ktorej je kaša s 20 cm blata. Bolo treba tlačiť trochu hore, kde sa to dá obísť. To bol najhorší úsek.
Bedľa suchá, priam luxusná, ak nerátam lístie.
Celkovo so vďaka reportu od lakka rátal s blatom, ale v skutočnosti tam kde som rátal s blatom, tak tak vôbec nebolo a tam kde som si myslel, že vôbec nebude, tak trošku prekvapilo. Práve že trochu blata je na turistických chodníkoch a lesných cestách od lesákov a na singloch parádne sucho.
pripajam sa k prosbe, uplne by stacili aj suradnice toho miesta. viackrat som uz o nom pocul, ale nikdy som tam nebol