chrinik : v com je DBInline lepsi, okrem toho, ze je asi o 150g lahsi ? Odpoviem .. v nicom , je to len ta vaha, naviac, ked mastis dost zjazdy, tak tu expanzku potrebujes. Plus Inline zozenies stale este o dost drahsie.Inak samozrejme, DBInline
egze : myslim, ze budes spokojny Aka velkost ? Kebyze je to 200tka, hned by som sa votrel do priazne na poskusanie .. mam na pripadne zapozicanie ine
No neveril som tomu že raz tu dám aj ja niečo ale neveriť sa stala skutkom. Sučiastky na taky menší autlife.
Fotky s bike až po vianociach . Psst. to je darček pod stromeček ja o ničom neviem
lto sorry je to 216.
mal som kolegu v US tak bolo treba konat rychlo. Hento je za 300$ z pinkbike bazaru. Den na to ako som poslal prachy tak sa na ebay objavili inline za 300 a nejake drobne.... Whatever ta inline vyzera ako prerastena plechovica od farby a 150g ma nezabije.
Uvidim ako mi to pojde nahodit na HW co mam po foxe. Ak nie ake je riesenie ? hodit to na ihly alebo nieco vysustruzit?
egze: co sa da robit .. za 200e sa inak da zohnat, ale bez tej packy, starsia verzia. Inak cena ok. Mount HW to ma presne take iste ako Fox, takze pohoda.
misopetrovic: aha, tu si
4.12. po mesiaci a dvoch dnoch dorazil balik z Lightmalls. 2 tyzdne zhanali 3 reflektorove svetlo u seba po dzunglovych skladoch a potom ho museli deti vyrobit, "preto" to opozdenie. Co mi tajili aj na zakaznickom chate Hodnota balika cca 60€, na baliku uvedene 17 USD Svetla sa chystam poriadne preverit, zatial som sa vsak do lesa nedostal.
Dalsi balik dnes rano, pre potechu ducha a mojej oblubenej cinnosti. Navrat po niekolkych rokoch ku FOME od ILFORDU, co uz financne bolo na hrane teda, taky pokus takže vánoce zanáma, hurá na velikonoce
pekné, to už sa dnes len tak nevidí, ČB materiál a temná komora, daj potom fotečky
Dalsi balik dnes rano, pre potechu ducha a mojej oblubenej cinnosti. Navrat po niekolkych rokoch ku FOME od ILFORDU, co uz financne bolo na hrane teda, taky pokus takže vánoce zanáma, hurá na velikonoce [/quote]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
egze : myslim, ze budes spokojny
Fotky s bike až po vianociach . Psst. to je darček pod stromeček ja o ničom neviem
mal som kolegu v US tak bolo treba konat rychlo. Hento je za 300$ z pinkbike bazaru. Den na to ako som poslal prachy tak sa na ebay objavili inline za 300 a nejake drobne.... Whatever ta inline vyzera ako prerastena plechovica od farby a 150g ma nezabije.
Uvidim ako mi to pojde nahodit na HW co mam po foxe. Ak nie ake je riesenie ? hodit to na ihly alebo nieco vysustruzit?
misopetrovic: aha, tu si
bohuzial sa moc neorientujem v tychto nekomercnych znackach,
mozes dat nejaky link na ten ram
Za farbu 1* - paráda.
http://www.commencal-store.co.uk/PBSCCatalog.asp?ActionID=67174912&PBCATID=2366274
hram sa na skryvacku
http://www.commencal-store.co.uk/PBSCProduct.asp?ItmID=12501638
Dalsi balik dnes rano, pre potechu ducha a mojej oblubenej cinnosti. Navrat po niekolkych rokoch ku FOME od ILFORDU, co uz financne bolo na hrane
jaroslavg nahody su najlepsie, jednoducho laska na prvy pohlad
konecne teplucke a suche nohy budu
Dalsi balik dnes rano, pre potechu ducha a mojej oblubenej cinnosti. Navrat po niekolkych rokoch ku FOME od ILFORDU, co uz financne bolo na hrane
Preco ma dieru v hlavovom?