Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
povedal by som, že hlavný rozdiel je v tom, že z neznačkových pôjdu tie údaje na ÚV KSČ(íny) a zo značkových do NSA/GCHQ
Jesus tak som pridal S2 a S3 pol roka zivota navyse. To je vekom. Mna ked sa pytaju kolko mam rokov tak si uz roky odpocitavam
alebo skor v ich obdobach v Japonsku, Korei.....
Písal som moje typické použitie, takže surfovanie na mobile minimálne, počítač a iPad je v tomto predsa len pohodlnejší. Normálne nabíjam tak po 3 dňoch, ale v tom je aj niekoľko hodín počúvania muziky (z karty alebo Spotify) a podcastov (Nokia má celkom slušný zvukový výstup), obyčajne aj hodinka GPS (Locus/Waze) no a to je asi tak všetko. Your mileage may vary.
Ja sa v priemere držím jeden a pol dňa ale nešetrím ( wifi zapnuté non-stop, dátový prenos tiež, v poslednej dobe riešim aj prehliadanie internetu cez mobil ) ale ako som už písal, nebudem sa obmedzovať nejakou výdržou baterky veď mám mobil na to aby som ho používal a nie na batériové rekordy.
Moje maximum bolo 2dni a 6 hodín - ale to som už tuším tiež spomínal.
Dám tu ešte jeden obrázok z normálneho používania - telefón v pohotovosti s jednou SIM-kou, bez vypínania wifi (myslím, že aj synchronizácia bola vtedy ešte zapnutá), Locus zaznamenával trasu asi 80km v aute (cca. 1,5 hod.). Zdá sa, že Nokia vie dobre optimalizovať spotrebu, podobne ako napr. Apple. Osobne si myslím, že je to aj kvôli tomu, že na pozadí nebežia žiadne Google Services.
aby som nezabudol, tak najlepsie tlacidlovy, aby som dvihol hovor aj v rukaviciach
taktiez je tlacidlovy praktickejsi - ovladanie hmatom