Máte niekto skúsenosť s prepravou biku vlakom? Viem, ze spešniny zrušili, a chceli by sme ísť s kamarátmi na Oravu a zobrať biky. Vraziť takmer 10.000 do strešného nosiča (4 biky) sa mi zdá dosť veľký prepich. Zaujímalo by ma, či je to možné a ako to funguje. Samozrejme aj približná cena. Vopred ďakujem!
Ahojte, mam otazku. V R606 je pisane dvojite radenie. Voznom Bghmeer som uz siel, je to luxus. Avsak je tam pisane mozne zaradenie vozna BDsee a pani pri okienku na otakzu, ako je to s prepravovu v takom vozni nam len povedala, ze si dajako poradime. Mate niekto s tym starym voznom skusenosti?
Obvykle tam býva poznámka, že to jazdí len víkendy a tak podobne. Tu je to asi myslené tak, že sa tam môže vyskytnúť aj tento starý črep. Ale skôr by som tam očakával Bdghmeer. Tie BDs(ee) nemajú vešiaky na bajky, možno ich na niektoré namontovali, ale skôr nie ako ano. Ale dajú sa zamknúť a keď bajk opreš niekam do rohu, tak sa mu nič nestane.
A potom keď budeš mať bajk naložený tak si pýtaj aj tú samolepku na lístok od bicykla, pretože inak v prípade problémov nemáš doklad o tom, že bol bicykel prevzatý do pojazdnej úschovy batožín. Vlaková čata nebude moc ochotná, ale aj tak si ho vypýtaj - mne sa stalo len raz, že som ho dostal, aj to som si ho musel na 2-krát vypýtať. Mám taký pocit, že sa tým chránia pred prípadnými problémami, alebo sú lenivý - neviem.
Skor su lenivi, mne minule sprievodkyna len oprela bike o stenu (aj ked tam su stojany) samozrejme ten spadol. Este pocas vlaku sa ma tak ustipacne spytala, ci som na bicykli. Som si myslel, ze jej vadi, ze som od blata. Na pravu pricinu som prisiel az v KE. Bike spadnuty, je aj oskrety ale neviem ci sa to stalo vo vlaku. Najhorsie vsak bolo, ze sa mi pri pade uvolnila brzda. Nastastie som mal domov uz len asfalt. Keby som vtedy vedel o tom potvrdeni...
Nové vozne určené na prepravu bicyklov pod dohladom cestujúceho v počte 10ks http://www.zelpage.cz/zpravy/9338
Ďalej by malo pribudnúť 30 rekonštruovaných vozňov tiež na prepravu bicyklov.
No a na facebooku som čítal, že sa vedú nejaké stretnutia so ZSSK za účelom zníženia cien prepravy bicyklov.
Podobne su nasadene na trase Prievidza - Bratislava, mozno su to tie nove - minimalne ten 16:21 Zobor cez vikendy chodi s hojnym poctom cyklovoznov. Zo styroch prvych vagonov za rusnom som dnes napocital 3 cyklovozne, pravdepodobne ich mal este viac, je to nadherny luxus.
Edit: tak nie, v Zobore su Bdteer.
Len skoda, ze sa lady nepohli na trase BA-ZA, za posledny polrok je akosi prilis zvyseny pocet ludi, co cestuje s bikom vlakmi. Uschovna batozin na tejto trase v exponovanych casoch je casto plna a dnes to bolo uz v R 613 miestami trochu zufalstvo - minimalne pre sprievodkyne ktore zufalo rozpazovali rukami v Leopoldove, ze batozinove su totalne plne a od Leopoldova do Piestan chcelo nastupit dalsich 8ks bicyklov Ale aspon ze bol nasadeny tento vozen so sirsou ulickou do tych starych blsakov by sme takto pekne do ulicky neposkladali V NMnV sa to uz nejako poriesilo. V dalsich dvoch vagonoch boli asi tiez tak po 2 bajky v ulicke. Este je i tak dost mile, ze nam umoznili nastupit a nejako sa tam poskladat na tie 2 zastavky a neposlali nas do certa
Len sa obavam aby sa nestalo to, ze bude vlakmi cestovat prilis velke mnozstvo ludi a budu z kapacitnych dovodov musiet na niektorych linkach umoznit nastup iba s rezervaciou cyklomiest vopred.
Mna v ceskom rychliku zaujal voz http://www.vagonweb.cz/fotogalerie/CZ/CD_Bbdgmee236.php
Oficialne pre 12 bicyklov ale do tych priestorov by sa urcite zmestilo este 12 dalsich.
Je to taka samoobsluzna varianta vozna pre batozinu z nasich BA-KE rychlikov.
Ake mate skusenosti s tymi vesiakmi vo vlaku a vacsim rozmerom bicykla? Moja skusenost je taka, ze 29" a treking je prilis dlhy a stoji zadnym kolesom na zemi...
Inzinier to asi navrhoval na bezne rozmery 26-ky
Ja som mal bajk z BB do ZV v starom vagone na batozinu a tam boli vesiaky na striedacku v 2 vyskach a zmestil som ho tam uplne v pohode, potom zo ZV do BA uz v novom vagone a tam to bolo podobne a rovnako bez problemu
vseobecne prepravcovia nemaju zaujem prepravovat batozinu. je to pre nich robota navyse. kedysi nebol problem prepravit kanoe, rogalo (teda bavme sa o vlakoch) prepravovali baliky-spešnina. všetko zrušili. v poslednej dobe som mal stastie a nebol problem. zavesil som kolo na hak a isiel som. ale napr. ked nas ide sedem-osem a vlak v stanici ma stat 3 minuty, tak veru badat davku nervozity.
odporucam si ale dokladne nastudovat prepravny poriadok. pokial ho ovladate nemoze sa stat, že vas ošuškaju a odopru vam narok na to, co mate zaplatene.
my sme vyrobili 20 minutove meskanie medzinarodneho lehatkoveho rychlika. v pokladni nam predali listky-lehatka, rezervacku na kola na konkretny vlak ale suprava prisla do stanice bez obslužáka. tak sa veduci nasej cyklo vypravy (znaly pomerov) postavil medzi dvere a vyhlasil, že kym nevyriešia, že kde dame tie bicykle, tak sa odtial nepohne. no nakoniec sa miesto naslo v kupe. sklopili sa lehatka a bolo a ani sprievodca ani vlakveduci nic potom nepovedali.
alebo...
mali sme kupeny listok z bodu A do bodu C ale v bode B nas vyhnali z vlaku, že už dalej mimoriadne nejde. do cielovej stanice to bole este zo 40km a uz bolo okolo pol osmej večer. vypravca nas poslal do ...že nech si kdesi najdeme ubytovanie a basta. tak si naš veduci nechal zavolat prednostu stanice, tam jemu vyrapotal znenie prepravneho poriadku - pripadu tykajucu sa stať a kedze sme mali narok na bezplatne ubytovanie a nas bolo veľa, prišlo mu lacnejsie vypravit pre nas špecialny vlak.
est elepsie je ked mas bajky v tom batozinovom vozni, dojdes na stanicu kde mas vystupovat niekde v hornej dolnej a sprievodca nikde , uz im fakt raz zatiahnem zachrannu brzdu
treba ist za sprievodcom a slusne mu pripomenut ze vystupuješ v dolní lomné - tak dve - tri zastavky vopred. takto to robime my, ked mame malo casu na prestup. ked mas casu dost, tak už spominany extrem = otvorene dvere a noha na schodoch a on dojde....horsie je ked bajky nezaistite a potom spadnu a klzaju sa po vagone.
tak ked ti daju miestenku o 6 vagonov dalej a je natresk tak sa isto nebudes s vecami premavat hore dole aby si hladal sprievodcu, na to tam ma ten listok aby vedel kam to ide . to nezaistovanie bajkov je ina kapitola, niekedy ta nepustia do batozinoveho aby si si to tam ulozil prichytil sam a potom mozes uz len dufat...
Ja sa vždy navtieram do batožinového a bajk si ukladám, vešiam sám. Väčšinou ale ani nemusím lebo sprievodkyňa (poväčšine žena) ma o to sama požiada. A vždy zdôrazňujem kam bajk cestuje a aby si ma dobre zapamätala a nikomu inému ho nedala (malé divadielko a zopár vtípkov vždy pomôžu )
Treba si poziadat o ulozenku. Malo kedy to davaju sami. Oblepia vam listok okolo biku a druhu cast listka dostanes ty. Par minut pred zastavkou prides s tym listkom za sprievodcom a on uz bude vediet co s tym.
A vždy zdôrazňujem kam bajk cestuje a aby si ma dobre zapamätala a nikomu inému ho nedala (malé divadielko a zopár vtípkov vždy pomôžu )
Ja radsej aj na kazdej stanici situaciu preventivne kontrolujem.
Ten Regiojetacky Vectron by si za cyklistov zasluzil klincom obehnut Mohli radsej starsie loko a cyklo vagony kupit...
A Lukasa zase potesili ZSR zrusenim batozinakov v nocnych BA-KE rychlikoch
capulo no je pravdou, že sam jazdim vlakom minimalne. takže vyšleme soundu naľahko a kedže sme kamarati, tak mu potom veci vezmeme von my.
je pravdou, že aj my mame skor skusenosti, že si nakladame kola sami a priheftujeme si ich gumicukom. to divadielko pre sprievodcu robime aj my ale casto ani netreba lebo sprievodca ho vyrobí sam. uloženky davaju tak pol na pol. pamatam si doby, ked ich lepili chemoprenom na sedlo. to namačala ďežurná 10cm široky štetec do kybla a pretrela celu jednu stranu sedla - preto sme si vyrabali doma jak trotli take kartonove visačky na šnurke s adresou destinacie. ale uz potom bicykle neriešime, ked su už raz naložené. totiž neviem si predstavit, že by som mal zo ZA na šumavu, krušnu, orlicku, jizersku horu a tak dále - kontrolovat každu zastavku preventivne situaciu ako piše palo TT.
u nas je polka tlupy "reži" a v čr maju kolo zadarmo. ono by ho mali platit ale sprievodca na regionalnej trati nema dostatocne skolenie a neviedia, že slovaci na reži kola zadarmo nemaju. ojedinele sa nam stane, že za kola ani my nic neplatime, ked ten pocet bicyklov sprievodca vidi a ideme 20km, tak sa mu nechce nic vypisovat. ale to sa (jak hovori Dr. Chocholoušek) stane jednou za 5 let.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A potom keď budeš mať bajk naložený tak si pýtaj aj tú samolepku na lístok od bicykla, pretože inak v prípade problémov nemáš doklad o tom, že bol bicykel prevzatý do pojazdnej úschovy batožín. Vlaková čata nebude moc ochotná, ale aj tak si ho vypýtaj - mne sa stalo len raz, že som ho dostal, aj to som si ho musel na 2-krát vypýtať. Mám taký pocit, že sa tým chránia pred prípadnými problémami, alebo sú lenivý - neviem.
Ďalej by malo pribudnúť 30 rekonštruovaných vozňov tiež na prepravu bicyklov.
No a na facebooku som čítal, že sa vedú nejaké stretnutia so ZSSK za účelom zníženia cien prepravy bicyklov.
Podobne su nasadene na trase Prievidza - Bratislava, mozno su to tie nove - minimalne ten 16:21 Zobor cez vikendy chodi s hojnym poctom cyklovoznov. Zo styroch prvych vagonov za rusnom som dnes napocital 3 cyklovozne, pravdepodobne ich mal este viac, je to nadherny luxus.
Edit: tak nie, v Zobore su Bdteer.
Len skoda, ze sa lady nepohli na trase BA-ZA, za posledny polrok je akosi prilis zvyseny pocet ludi, co cestuje s bikom vlakmi. Uschovna batozin na tejto trase v exponovanych casoch je casto plna a dnes to bolo uz v R 613 miestami trochu zufalstvo - minimalne pre sprievodkyne ktore zufalo rozpazovali rukami v Leopoldove, ze batozinove su totalne plne a od Leopoldova do Piestan chcelo nastupit dalsich 8ks bicyklov
Len sa obavam aby sa nestalo to, ze bude vlakmi cestovat prilis velke mnozstvo ludi a budu z kapacitnych dovodov musiet na niektorych linkach umoznit nastup iba s rezervaciou cyklomiest vopred.
http://www.vagonweb.cz/fotogalerie/CZ/CD_Bbdgmee236.php
Oficialne pre 12 bicyklov ale do tych priestorov by sa urcite zmestilo este 12 dalsich.
Je to taka samoobsluzna varianta vozna pre batozinu z nasich BA-KE rychlikov.
Na trase BA-KE som zvedavy s cim pre cyklistov pride od decembra RegioJet.
V navrhu noveho CP uz ich vlaky su (trat 120).
http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/5338-Prvy-navrh-GVD-20142015-pre-osobnu-dopravu
.
Inzinier to asi navrhoval na bezne rozmery 26-ky
http://www.regiojet.sk/bratislava-kosice/sluzby/preprava-batoziny/
odporucam si ale dokladne nastudovat prepravny poriadok. pokial ho ovladate nemoze sa stat, že vas ošuškaju a odopru vam narok na to, co mate zaplatene.
my sme vyrobili 20 minutove meskanie medzinarodneho lehatkoveho rychlika. v pokladni nam predali listky-lehatka, rezervacku na kola na konkretny vlak ale suprava prisla do stanice bez obslužáka. tak sa veduci nasej cyklo vypravy (znaly pomerov) postavil medzi dvere a vyhlasil, že kym nevyriešia, že kde dame tie bicykle, tak sa odtial nepohne. no nakoniec sa miesto naslo v kupe. sklopili sa lehatka a bolo a ani sprievodca ani vlakveduci nic potom nepovedali.
alebo...
mali sme kupeny listok z bodu A do bodu C ale v bode B nas vyhnali z vlaku, že už dalej mimoriadne nejde. do cielovej stanice to bole este zo 40km a uz bolo okolo pol osmej večer. vypravca nas poslal do ...že nech si kdesi najdeme ubytovanie a basta. tak si naš veduci nechal zavolat prednostu stanice, tam jemu vyrapotal znenie prepravneho poriadku - pripadu tykajucu sa stať a kedze sme mali narok na bezplatne ubytovanie a nas bolo veľa, prišlo mu lacnejsie vypravit pre nas špecialny vlak.
Ja radsej aj na kazdej stanici situaciu preventivne kontrolujem.
Ten Regiojetacky Vectron by si za cyklistov zasluzil klincom obehnut
A Lukasa zase potesili ZSR zrusenim batozinakov v nocnych BA-KE rychlikoch
Da sa ist juznou trasou. R800/801 maju vozen BDs sice nic uzasne ale ked netecie, aspon kvapka...
je pravdou, že aj my mame skor skusenosti, že si nakladame kola sami a priheftujeme si ich gumicukom. to divadielko pre sprievodcu robime aj my ale casto ani netreba lebo sprievodca ho vyrobí sam. uloženky davaju tak pol na pol. pamatam si doby, ked ich lepili chemoprenom na sedlo. to namačala ďežurná 10cm široky štetec do kybla a pretrela celu jednu stranu sedla - preto sme si vyrabali doma jak trotli take kartonove visačky na šnurke s adresou destinacie. ale uz potom bicykle neriešime, ked su už raz naložené. totiž neviem si predstavit, že by som mal zo ZA na šumavu, krušnu, orlicku, jizersku horu a tak dále - kontrolovat každu zastavku preventivne situaciu ako piše palo TT.
u nas je polka tlupy "reži" a v čr maju kolo zadarmo. ono by ho mali platit ale sprievodca na regionalnej trati nema dostatocne skolenie a neviedia, že slovaci na reži kola zadarmo nemaju. ojedinele sa nam stane, že za kola ani my nic neplatime, ked ten pocet bicyklov sprievodca vidi a ideme 20km, tak sa mu nechce nic vypisovat. ale to sa (jak hovori Dr. Chocholoušek) stane jednou za 5 let.