Tak vyššia hmotnosť na náboji nie je nič tragické, podstatné to je na ráfiku a výplete. Teda za predpokladu rozumného kompromisu, asi by bolo čudné dávať nejaké ťažítkové náboje k ľahkým ráfikom a k ľahkému výpletu. K tomu poddimenzovaniu by som v tvojom prípade tiež neprihliadal. RaBa je podobný pavúk ako ty, a kolieska má na ZTR Crest a Novatec nábojoch; set tiež v celkom rozumnej hmotnosti a nesťažuje sa žeby boli mäkké. Jeden maratón som na nich odjazdil aj ja, no neviem to objektívne porovnať - mne sa zdali o čosi mäkšie (no mohlo to byť inými plášťami, tlakom v nich, neskoršiemu defektu a pod.). Inak takáto kombinácia ak sa nemýlim bola cenovo +- podobne ako RM3 pri výhodách nižšej hmotnosti a použitia štandardného výpletu.
Ja som volil hotové kolá ešte z jedného dôvodu - nechcem ráfiky s použitím NoTubes pásky, chcel som ráfiky bez dier na niple. Všetky UST kolesá som mal také a nemám im čo vytknúť takže iné ani nemám záujem skúšať.
15.12.2014 - 22:00:18
00
Tak keď som našiel náboje za fajn cenu http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=22_86&products_id=106911 tak možno sa prikloním k vlastnému výpletu, no uvidím, či aj koncom zimy to bude "výhodne" :) Ale stále mám v zálohe RM3 pre tie isté dôvody ako ich má kiri
Jezus máš pravdu, náboje to nezachránia :)
16.12.2014 - 18:08:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Kolesá a ráfiky / Vypletené kolesá / MTB kolesá)
keyboard_arrow_up