nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Nazdar, inu, ani ja nemam nejaku doveru voci mnohym vyjadreniam, ide mi len o to aby bol obraz (na margo tej temy) kde a odkial sa beru rozne informacie: obvinenia, konspiracie a sem tam aj nieco uzitocne, v kruhoch bulvaru tak trochu obavane: fakty
kazdopadne ak sa tie zavery CONI ukazu ako pravdive tak potom je jasne preco UCI robila ten cirkus s Kreuzigerom, kedze ako klient Ferrariho je spominany prave v tychto novych materialoch... je pravdepodobne ze UCI vedela o tych vysetrovaniach a ich pravdepodobnych zaveroch
Astana Pro Team is happy and proud to announce that we have received a 2015 World Tour License and will race at the highest level of the sport in the upcoming season
"When I replied, he started crying and said 'is that a yes?' Then we went and watched the cycling."
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/cyclist-chris-froome-marries-michelle-4603460
Dubai Tour 2015 - Official promoOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
edit: tu je betar
Brumotti - Road Bike FreestyleOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down