Stretnut sa mozeme na Kamziku (niektori uz pod Kamzikom na Ahoji) alebo v Raci pri krcme U troch zajacov. Cas stretnutia bude cca o 14h, miesto stretnutia nechavam na dohode tych co sa vyjazdu zucastnia a podla toho sa aj upravi dalsia trasa (cca 20-30 km).
Ciel vyjazdu resp. samotne stretko je v bufete Horna stanica (http://www.hornastanica.sk). Ak sa pojde aj na vyjazd, tak tym menej znalym terenu odporucam zobrat aj osvetlenie (navrat na biku lesom v noci z Kamzika je super zazitok, ale nie kazdy to vie ocenit).
Kto ma zaujem a v danom termine sa aj moze zucastnit, nech sa prihlasi v tejto teme. Plati to aj pre tych, co by chceli prist len na stretko a bike nechaju radsej doma. Kazdy kto sa bude hlasit pls. uvedte, ci by ste sli aj na vyjazd, alebo len na stretko.
Hmmm....snad bude aj silvestrovsky vyjazd
ale uzite si to
Takisto sa zajtra nezúčastním. Vyhral som on call support. Happy fucking days!
capulo klobasa nakoniec bola v zapadnutom kute. pre elitnu trojku vyjazdu bola klobasa originalne naaranzovana
viac foto:
https://plus.google.com/u/0/photos/112381616089995432916/albums/6094982212656286097
Vianoce teraz vychadzaju na tuto najblizsiu sobotu, pomerne dost ludi ma tento tyzden este pracovny a predpoved pocasia minimalne do stredy nevyzera extra lakavo (vietor a zamracene).
Vianoce teraz vychadzaju na tuto najblizsiu sobotu, pomerne dost ludi ma tento tyzden este pracovny a predpoved pocasia minimalne do stredy nevyzera extra lakavo (vietor a zamracene).
Tiez som vymyslal ako to spravit a nic extra rozumne mi s ohladom na to ako vychadzaju sviatky nenapadlo.
Rozmyslal som, ze 23. 12. o 13h. To by mohli dat aj ti, co su este doobeda v praci. Alebo 24. 12. o 10h, ved aj tak vsetci doma doobeda len zavadzaju.
Uvedene terminy a casy su navrhnute s prihliadnutim na malu dlzku samotneho vyjazdu - trasa sa da prejst bez nahanania za necele 2 hodky ak si dobre pamätam. Standardny predvianocny okruh je Figaro - Kamzik - Rotunda - Kacin - Za Kacinom - Veronika - Naucny chodnik. Cestou medzi Za Kacinom a Veronikou je moznost zaradit zaver Cerovky pre tych co by chceli.
24 by teoreticky islo v nejkej skratenej verzii,
ale 26 mam doobeda volno - tam nieje problem