Kategórie
Bike-techposledný komentár: 6. 5. 2019 o 7:44
posledný komentár: 24. 6. 2015 o 0:11
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
-13% Giant Propel Advanced 1 28 bicykel, orion nebula, testovací
4 199 €
-13%
MOC 4 799 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
savings Elite ICE FLY 650 termofľaša, 650 ml, transparentná
12,09 €
savings
MOC 19,39 €
Len mi hlava neberie , čo robíš v takmer jarnom počasí na stacionári...Či u vás dnes bolo zlé počko?
Keď sa v po 120 až 150 km cestnom výjazde vraciam domov po trase, kde posledných cca 12 km tvorí úsek cesty, po ktorom v roku prejdem na bicykli snáď 300 krát (do práce, z práce, výjazdy na cesťáku, na zimáku,....) takže na tých 12-tich km poznám každý centimeter a milimeter a nič nemôže upútať moju pozornosť od únavy a vyčerpania
No dnes napr tuna na hornej Nitre fuka taky vietor ze sa mi ani behat ist nechce, nieto este dakam bikom
Zaujímavé, lebo ja to mám presne naopak, vytrápim sa na začiatku, alebo v strede dĺžky trasy a čím som bližšie k domu ide to ľahšie, práve tá znalosť každého centimetra mi pomáha, ešte si dávam vždy aj slušné tempo ku koncu
V bežnom tréningu mi predsa na rozjazdenie stačia úvodné 3km v meste a na vyjazdenie posledné 3km v meste
Donny, ja robím stále rovnakú chybu...a to že začínam jazdu naplno. Cestná cyklistika si ma získala komplet celého a preto na začiatku každého výjazdu od radosti neviem čo so sebou .....rýchlo,rýchlejšie,najrýchlejšie. Jazdím sám a preto ma nemá kto pribrzdiť....na a potom moje dojazdy vypadajú tak ako som opisoval. Pri posledných tohtoročných výjazdoch som si dal záväzok že " sa už budem kontrolovať " a nebudem to preháňať. Len dokedy .....svišťanie po asfalte je vysoko návykové
Dnesnym temer 2hod treningom opat na mieste som ukoncil 19.tyzden z 30tich pripravnych.
ale uz by veru mohlo kydnut trocha snahu, nech sa mozme naplno venovat zimnym radovankam...
inak typicky predvianocny vikend, 160 km, 2100 m nastupanych...
77 km; priemerná rýchlosť 26,8; priemer HR 136, ale bolo to predovšetkým o jazde ako o číslach,tak som ich ani nejako moc nesledoval...
40km