Ja som prišiel dnes k Orosovej lávke o 10.30 a ako pozeram tak pozerám zišli sme sa tam až dvaja ja i muj bicygeľ. Ale kedže plány su plány a u cyklistov zlé počasie neexistuje tak som sa vydal na tu Maguru. Ale stálo to za to Pajdo môžeš banovať. Kto chce vidieť sneh nech ide na Maguru, je ho tam dosť. Zjazd na čerešnu bol po snehu, len z čerešne to už bolo vlhké, ani okuliare mi už nepomahali.
...kurňa, to sa mi teda podarilo. To je dôsledok z toho vypisovania "rusnackých" vtipov do vtipkára
..pre odškodnenie dám aj tu jeden a venujem ho všetkým "strážcom slovenčiny" a hlavne Harrymu
...Vasyľ prychodyť zmukarenyj z roboty domiv. Paraska soj sydyť za počitačom zaňata Facebookom.
...Po časi, neobertajuči holovu od monitora, sja ho zvidasť:
...Perekusyl bys dašto, Vasyľu?
...Hej, perekusyl, najradšej kabel od internetu....
..šťastné a veselé prežitie vianočných sviatkov prajem všetkým rovnako "postihnutým" v okolí Bardejova a na celom svete ......
..pod stromček ešte jeden vtípek (rusnacký):
...MHD u Labirci. Paraska koketlivo ku šoferovi:
...Znam, že to proty predpysiv, ale možete mi pryhamuvaty za kryžuvatkov...
...U ťim avtobusi je všytko dozvoleno, kiď sja pasažyry dohodnuť....
...ideme k morju...
Ked nejde Mohamed k hore musi prist hora k Mohamedovi...Ked cez zimu nesnezi a bajker sa nechce zablatit, musi ist nad 1400mnm. A potom pride snehova burka aby si svoju trufalost riadne uzil.
Sneh nie, snehova burka ano. Na bezky to tam uz na niektorych usekoch aj bolo, ale vacsinou pod 1400 este nie, a vyssie som nesiel. Silny vietor, ladovo-snehove krupky, zaveje.
Vernar.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta to nepravda...
P.S.: Veru, ten pytný režim ťažko niečo prekoná...
...kurňa, to sa mi teda podarilo. To je dôsledok z toho vypisovania "rusnackých" vtipov do vtipkára
..pre odškodnenie dám aj tu jeden a venujem ho všetkým "strážcom slovenčiny" a hlavne Harrymu
...Vasyľ prychodyť zmukarenyj z roboty domiv. Paraska soj sydyť za počitačom zaňata Facebookom.
...Po časi, neobertajuči holovu od monitora, sja ho zvidasť:
...Perekusyl bys dašto, Vasyľu?
...Hej, perekusyl, najradšej kabel od internetu....
..pod stromček ešte jeden vtípek (rusnacký):
...MHD u Labirci. Paraska koketlivo ku šoferovi:
...Znam, že to proty predpysiv, ale možete mi pryhamuvaty za kryžuvatkov...
...U ťim avtobusi je všytko dozvoleno, kiď sja pasažyry dohodnuť....
...ideme k morju...
Btw: QTH? Kde si bol?
Vernar.
http://www.holidayinfo.sk/sk/Kamera/MakovicaNiznaPolianka/6054029