nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
http://sport.idnes.cz/leopold-konig-cyklistika-sky-vypraveni-f0i-/cyklistika.aspx?c=A141222_205320_cyklistika_ten
Nový je krajší
...ale mne sa vcelku páči aj táto kombinácia od Atexu
na tom od Santini sa mi zasa zdá zbytočná tá slovenská vlajka dole (ktorá navyše ani nevyzerá byť graficky v poriadku, ale možno to je len fotkou), inak ok
Nový je krajší
V poriadku, mne sa zas ten starý páčil, a na tom novom sa mi presne nepáči, ako píše bedo, tá vlajka dole, mohla by byť potom aj naľavo, ale to už sme zas pri tom, že mám rád súmerné veci
Ale ten od Atexu, to je čistá paráda, asi najkrajší dres aký som kedy videl, úžas!
normalna diskusia o novom drese, dokonca v spravnej teme a nie offtopic, ale to by nebol kimlo, keby do niecoho nep*coval
sucasny dres je lepsi, ako bol od Nyny, misskova serpa je naozaj prezitok, ale na slovensku trikoloru malo cervenej a maly statny znak. sice este bez sponzorov, ale predsa.
Ak ste niekedy toto absolvovali, tak pochopíte, že za základný návrh budúcoročného dresu nemôže Santini ale zadávateľ, čiže SZC, ktorý sa rozhodol zmeniť grafiku dresov. Obdobný návrh by určite dokázali vypracovať aj v Nyne.
V prípade Nyna - SZC - Santini sa nehralo o fazuľky... ale o peniaze a nie malé. A produktom, pre ktorý vznikla takáto preťahovačka, nie sú dresy, alebo SZC, ale Peter Sagan. Santini je o hodne väčšia spoločnosť ako Nyna a nerobilo jej problém prebiť ponuku Nyny, dokonca aj za cenu predčasného ukončenia bežiacej zmluvy. A SZC bude mať viac bubáčikov na cyklistiku. Treba len dúfať, že budú použité tým správnym smerom, teda budú určené pre mládež.
Mne osobne sa viac páčil návrh, ktorý neprešiel. V hornej tretine modrého spodku boli tmavomodré čičmianske vzory. Z diaľky to nebolo vidieť, avšak z malej vzdialenosti to dres ozvláštňovalo.