mno okrem ruzovej mi je to jedno ... ale urcite ak by nebol drahy tak by som s s radostou kupil uz len kvoli tomu ze ziaden nemam a nejaky by sa mi hodil ...
JA to tak vidim ze tato tema sa este potiahne veeeeeelmi ale veeeeelmi dllllllho.
tato tema sa tu bude stale tahat kym sa nezrobi jeden navrh a nenavrhne sa k predaju...proste tu furt niekto vyskoci ze navrh je zly a ze on navrhoval taky a taky...proste kto nieco navrhuje nech to tu spravi a hotovo..uvidi sam aku ma odozvu..HOWGH
čo sa ceny týka viem vybaviť tu na slovensku za 800 sk kus a netreba ani veľa kusov.. neviem však podrobnosti ale v prípade záujmu zistím viac. Kecal som už o tom s cervom na začiatku júla ale tak po vyberaní návrhu som to vzdal lebo skrátka mám asi slabé nervy.. takže ak sa dohodnete moja ponuka platí..
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.