Krasna Kuota, farebna kombinacia top, jedine co tam naozaj nesedi su kluky kvoli farbe. Kluky mas compact a kazetu 11-28 ? Ja sem onedlho tiez dam frajerkin cestak (len cakam na brzdove bowdeny a doskladam), myslim, ze je farebne zladeny velmi pekne, som zvedavy co poviete, uz tu raz bol, ale odvtedy sa vymenila asi polka bicykla
ono kharma je velmi pekny ram , ale tato farebna kombinacia toho ramu je taka na nic ze sa mozes snazit ako chces a nezladis to ... stred ramu biely zvysok cierne ??? facepalm !!! tie kluky tam fakt nesedia ... bud daj aj kosiky cierne , alebo sedlo a omotavku biele ... spravili by to aj ine polepy na kolesa .... jj rozhodne 50mm kolesa s cierno bielo cerveno polepy !!! kks ved to su mojeeeeeee inak to ujde
Čo sa týka kľúk,naozaj nepasujú,ale musím ,,vzdať hold" johnnySVK presne to čo spomenul vo svojom príspevku(veľkosť rámu versus hrúbka trubiek)prekáža aj mne,na malých rámoch tie hrubé trubky pôsobia neforemne.Naopak rámy pre ,,dlháňov" zas vyzerajú super s hrubšími trubkami. Samozrejme, som si plne vedomý,že je to rám pre ženu,aby nevznikli nejaké zbytočné komenty.
este ste ju nesprdli, ze ma opacne asi otocene predne koleso. biely spic je raz pred ventilkom, raz za ventilkom. este na tych malych velkostiach ramov zle ukaze sloping. aj moja priatelka toto leto jazdila taky nepekne vyzerajuci ghost a teraz je v priprave nieco druhe. len ako to zladit modro-biely ram, kde len ital trikolora ma cerveny pasik a doplnky token, kde prevlada cervena. a isheepa by som aj tymto chcel poprosit o radu. budem riesit sedlovku ako ty.
ono kharma je velmi pekny ram , ale tato farebna kombinacia toho ramu je taka na nic ze sa mozes snazit ako chces a nezladis to ... stred ramu biely zvysok cierne ??? facepalm !!! tie kluky tam fakt nesedia ... bud daj aj kosiky cierne , alebo sedlo a omotavku biele ... spravili by to aj ine polepy na kolesa .... jj rozhodne 50mm kolesa s cierno bielo cerveno polepy !!! kks ved to su mojeeeeeee inak to ujde
50 mm kola s cirkus polepama určitě ne, pro mě to nemá žádné pozitivum, když už se bavíme o vzhledu, tak to tuplem. Úmyslně jsem si pořizovala tento model kol před pár dny, přiznám se, že kola byla vybírána dle vzhledu, a to, že se podařilo najít kola ladící mému oku a ještě si dost polepšit oproti původním, bylo trošku štěstí. Úmyslně jsem měnila bílou omotávku a bíločervené sedlo za černé, jak už jsem se zmínila, chtěla jsem se oprostit od nažloutlého odstínu, který působí špinavým dojmem. Sedlo je měněno i z praktického hlediska, "dyzajnově" je pro mě však taky TOP, lepší bych asi na trhu nesehnala.
Naopak úplně musím opět souhlasit s klikami, avšak by bylo nyní zbytečné je měnit jen kvůli vzhledu .
V příloze mám staré verze, mně osobně se více líbí ta současná, tedy výsledek experimentů, jak jsem si to asi představovala, avšak děkuji za názor.
Prosím nevytrhávat něco z kontextu, poskytla jsem na to asi hodně příležitostí, fotky slouží jen pro představu, hodnocení už se konalo .
Na tej poslednej foto s kolesami Fulcrum Zero,vyzerá ten bicykel najlepšie.Dôvod výmeny za tie Ksyrium by ma celkom zaujímal,pretože tento model je top(pre mňa určite spolu s Red Wind)
Na tej poslednej foto s kolesami Fulcrum Zero,vyzerá ten bicykel najlepšie.Dôvod výmeny za tie Ksyrium by ma celkom zaujímal,pretože tento model je top(pre mňa určite spolu s Red Wind)
Fulcrum má sestra, byly to experimenty a hledání optima = model/praktičnost a funkčnost + potenciál/vzhled.
Až tyto se tomu "optimumu" nejvíce přiblížily.
Kecám, stejné jsme mít nemohly .
Na mě jsou i tato dost "upgradová".
Fulcrum má sestra, byly to experimenty a hledání optima = model/praktičnost a funkčnost + potenciál/vzhled.
ty mas aj sestru cyklistku? pani nenavstivi nas?
vsak vymen kolesa so sestrou, v ramci rodiny 1:1 + flasa dobreho vina, co spolu predtym vypijete a vec vybavena Bikejoring neviem, ci si dobre urobil, ked si sem zavesil priatelkinu ziletku alebo radsej napisem priatelkin bicykel. ziletka, tatos a pod sa daju vysvetlit rozne ale hladal si v dobrych vodach nie je nic krajsie, ako zdielat spolocneho konicka zo sedla a nemusi mat ani styri nohy a cvalat
Mne sa ten bicykel paci. Je pekne farebne zladeny a naozaj mu najviac pristanu tie Fulcrumy Zero.
Podla mna aj po funkcnej stranke su lepsie ako ksyria. Uvidis ked sa ti zacne prasit necistota do priruby predneho naboja. Nie je to esteticke a stale to cistit je pracne. Podla mna , ked zakrutis predne koleso na fulcrumoch a na ksyriach zistis , ze tie fulcrumy sa budu tocit urcite dlhsie.
Este by som asi natocil riaditka trochu dolu , nakolko spodny uchop na konci riaditok by mal byt vodorovne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
o zenskej vahe sa nepatri rozpravat
ja ani neviem
50 mm kola s cirkus polepama určitě ne, pro mě to nemá žádné pozitivum, když už se bavíme o vzhledu, tak to tuplem. Úmyslně jsem si pořizovala tento model kol před pár dny, přiznám se, že kola byla vybírána dle vzhledu, a to, že se podařilo najít kola ladící mému oku a ještě si dost polepšit oproti původním, bylo trošku štěstí. Úmyslně jsem měnila bílou omotávku a bíločervené sedlo za černé, jak už jsem se zmínila, chtěla jsem se oprostit od nažloutlého odstínu, který působí špinavým dojmem. Sedlo je měněno i z praktického hlediska, "dyzajnově" je pro mě však taky TOP, lepší bych asi na trhu nesehnala.
Naopak úplně musím opět souhlasit s klikami, avšak by bylo nyní zbytečné je měnit jen kvůli vzhledu
V příloze mám staré verze, mně osobně se více líbí ta současná, tedy výsledek experimentů, jak jsem si to asi představovala, avšak děkuji za názor.
Prosím nevytrhávat něco z kontextu, poskytla jsem na to asi hodně příležitostí, fotky slouží jen pro představu, hodnocení už se konalo
Kecám, stejné jsme mít nemohly
ty mas aj sestru cyklistku? pani
vsak vymen kolesa so sestrou, v ramci rodiny 1:1 + flasa dobreho vina, co spolu predtym vypijete a vec vybavena
Bikejoring neviem, ci si dobre urobil, ked si sem zavesil priatelkinu ziletku alebo radsej napisem priatelkin bicykel. ziletka, tatos a pod sa daju vysvetlit rozne
Mne sa ten bicykel paci. Je pekne farebne zladeny a naozaj mu najviac pristanu tie Fulcrumy Zero.
Podla mna aj po funkcnej stranke su lepsie ako ksyria. Uvidis ked sa ti zacne prasit necistota do priruby predneho naboja. Nie je to esteticke a stale to cistit je pracne. Podla mna , ked zakrutis predne koleso na fulcrumoch a na ksyriach zistis , ze tie fulcrumy sa budu tocit urcite dlhsie.
Este by som asi natocil riaditka trochu dolu , nakolko spodny uchop na konci riaditok by mal byt vodorovne.