Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
hospoda je ale fakt zly napad ist tam s bikom. je jedno ci si pri nom do 5 sekund, alebo ho mas v zornom poli, alebo su osky prec, alebo je zamok na kotuci. ked uz kradnu drahsie biky, tak trebars aj v skupinach, jeden ta zabavi a druhy berie a naklada do auta. ides na wc, atd. so zamkom na kotuci aj vyhodenymi oskami staci na par sekund stratit z dohladu, ked ta naschval vyrusi, a uz nevies na ktoru stranu mas za nim utekat a on ma naskok ktory nezmazes.
aj preto nemam az tak drahy bike a kym som na Slovensku ani ho nikdy nebudem mat....keby som mal bike za 3000€ a viac, tak by som sa bal odist aj z domu bez neho...
Naozaj staci 5 sekund, vlastna skusenost. Krstny oprel bike o obrubnik a presiel 1 meter ku stanku, ja som ho schmatol a skryl sa po 10 metroch za autom. To ste mali vidiet ten vyraz " ze toto nie je mozne"
sharujem foto nápisu, ktorý som si všimol pri ceste do práce a vyčaroval mi trpký úsmev... Dostojevský rad v Bratislave, čo je dosť frekventovaná cesta. Takže na Slovensku žiaľ treba byť obozretný vždy a všade
sharujem foto nápisu, ktorý som si všimol pri ceste do práce a vyčaroval mi trpký úsmev... Dostojevský rad v Bratislave, čo je dosť frekventovaná cesta. Takže na Slovensku žiaľ treba byť obozretný vždy a všade
Súcítim s dotyčným ale nápis ma rozosmial. Zlodejov bikov by som mlátil aj v sanitke.
Ako vidíte kvalitu zámkov Abus Bordo Granit X-Plus 6500/85 a Abus Granit X Plus 54 30cm? Na ten prvý som videl nejaký youtube test, kde v rámci daných limitov obstál. Čo však ten druhý? Aká sila/nástroj je potrebná na prekonanie týchto zámkov? Prípadne nejaká iná voľba, aby človek mohol ísť relatívne* pokojne napr. do obchodu a bicykel našiel po návrate (* relatívne = odradil náhodných/väčšinu zlodejov)?
"Zamyslete se tedy, zda vám takové peníze stojí za klidný spánek a jistotu, že se vaše kolo od vás natrvalo nevzdálí do doby, než jej sami prodáte!"
S tymto mas akurat moznost zistit, kam sa na tvojom bicykli siel niekto povozit. A gps rusicka stoji na aliexpresse par halierov.
Musis mat stale aktivnu SIM kartu, platit mesacny pausal za trackovaciu sluzbu a kazde minimalne 3 tyzdne to lovit vonku z ramu, aby si to nabil. A to len kvoli tomu, aby si mohol ist na pivo...
Dnes sa predavaju reci a pocit vynimocnosti. Nie realny a trvacny produkt...
Cudujem sa, ze este nepredavaju kevlarove furiky s noflat kolesom plnenym tmelom. A dezenom podla terenu, v ktorom sa jazdi ! Gramarcina jak lusk.
Horsie je, ze u nas je to nepouzitelne - operator resp policia kasle na to aj ak niekto ma druhy telefon v aute pre pripad kradeze a kolkokrat sa stalo, ze majitel sa k autu dostal skor sam ako gumkaci. Jedinu vyhodu vidim v tom, ze si bike vystopujes hned sam a dotycnemu rozmlatis papulu. Inak za tie peniaze vymyslaju teplu vodu - GPS trakceri uz davno su a priblizne aj v rovnakej sume. Ale uznavam, ze miesto kecov sa chalani aspon snazia.
7 hodin dozadu som sem postoval povodne 2 statusy s fotkami kradnuteho bajku a zlodeja, teraz som postol novy status, ze meno zlodeja sa uz zistit podarilo a bajk sa stale hlada. A dane statusy su "public". Nie je to ani moj znamy a vidim to. Takze ak sa Ti to nezobrazuje, skus si to rozkliknut cez mobil. Mozno blbne prechod medzi mobilnou a desktop verziou FB.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cyclingnews.com/news/police-recover-kwiatkowskis-world-championship-specialized-s-works
Súcítim s dotyčným ale nápis ma rozosmial. Zlodejov bikov by som mlátil aj
S tymto mas akurat moznost zistit, kam sa na tvojom bicykli siel niekto povozit. A gps rusicka stoji na aliexpresse par halierov.
Musis mat stale aktivnu SIM kartu, platit mesacny pausal za trackovaciu sluzbu a kazde minimalne 3 tyzdne to lovit vonku z ramu, aby si to nabil. A to len kvoli tomu, aby si mohol ist na pivo...
A mimochodom - az by ste chceli, uz to mozete rovno aj mat bez podporovania startupu.
prvy link z googlu za 3 sekundy
http://www.gps-tracker.sk/gps-trackery-pre-bicykle/gps-tracker-pre-bicykle-bezpecnostne-a-lokalizacne-zariadenie.html
Cudujem sa, ze este nepredavaju kevlarove furiky s noflat kolesom plnenym tmelom. A dezenom podla terenu, v ktorom sa jazdi ! Gramarcina jak lusk.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1083750341642474&id=100000225542119#!/story.php?story_fbid=1082939248390250&substory_index=0&id=100000225542119