Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
السلام للجميع
k zluceniu sekcii Cesta a Mtb ok. menu by rolovacie zvrchu mohlo byt, ostalo by viac miesta na clanok a nemusel by som sa preklikavat na sekciu clanky a nasledne dalej. takto by sa dalo ist priamo aj z fora.
Menu vlavo - vela uzivatelov to menu ocakava nalavo. Chapem, ze ste zvyknuti, ze bolo napravo, mne to tiez par minut trvalo, kym som si navykol. Ale novi uzivatelia to ocenia a vy si dufam uz zacinate zvykat.
Cesta v hornom menu - to vyrolovacie menu je dobry napad a mame ho v todo liste. Chceme to cele prekopat, toto je take docasnejsie, ale nutne, nakolko sa to menu lamalo pri mensich rozliseniach a museli sme ubrat jednu polozku.
Bazar - detail inzeratu - suhlasim ze to nie je uplne dobre a prerobime to este.
S tou pokazenou ergonomiou to nie uplne chapem - vsak 95% stranok ma menu nalavo. Je to hlavne o zvyku. Pozrieme sa aj na statistiky - bounce rate, pages per session, time on site a uvidime ci to malo zly efekt.
Vecer este doladime veci. Dajte tomu chvilku.
dakujem
petrik mozes byt konkretnejsi, co je horsie na PC?
Pisem to za seba, ale snazim sa na to pozerat aj so zjednodusenim prace pre inych. UX faily sa najdu aj tam, ked sa snazime zlepsit UX, napr. Microsoft, Google, Apple, ci aj Facebook a najradsej YouTube. Ale ludia to pouzivaju aj tak, takze zvyknutie si nie je pre mna argument
Menu vlavo v bazari sposobilo aj presunutie dalsich inzeratov na lavu stranu v detaile inzeratu. Ani Facebook mi neodporuca stranky (fb skupiny), ktore by ma mohli zaujimat na lavej strane (kde je menu pre navigaciu), ale na pravej strane. Pretoze to je posledna cast obrazovky, ktoru si clovek citajuci zlava doprava vsimne. Aspon tak to vnimam ja a stale ma tu trapi len bazar vs zvysok webu
Mozno by este pomohlo zuzit menu, aj na 2/3 terajsej sirky.