V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
poprosím si vysvetliť skratku mtb bike že aký to je
diki za upozornenie
Veď predsa mauntínbajking bajk
to je nieco ako VUB Banka, CAD design, GMT time, HIV virus, LCD displej, LED dioda, ...
to ze nejazdim je nejaky problem? som nevedel ze toto forum je len pre ludi co aktivne jazdia??
VAZNE NEVIEM preco som si doteraz myslel ze toto forum ma spajat vsetkych ludi ktory sa bud cyklistike venuju, alebo ich zaujima, alebo s nou maju hocico spolocne...
je mi jasne ze kebyze mam v podpise len 2 riadky tak by si napisal ze by si dovolil max jeden.. pretoze ty si nedokazes odpustit to rypnutie si do mna
z Pezinku cez BA do Gabcikova a naspat to mas takych ~150 km, pripadne by ta mohol niekto vzdy autom hodit do BA a odtial by si to uz do toho Gabcikova dal. Alebo hoci Neziderske jazero a naspat, co je tiez plus minus 100 km od mosta Apollo. uplna pohoda, cista rovina.
takto by si sa obcas poriadne vyblaznil, a hned by si bol tu na fore kludnejsi. ber toto ako radu do dalsej sezony
Veď nejazdím pre to, aby som sa tu chválil kilometrami ale pre to že ma to baví.
... ale páči sa mi pochváliť sa
z Pezinku cez BA do Gabcikova a naspat to mas takych ~150 km, pripadne by ta mohol niekto vzdy autom hodit do BA a odtial by si to uz do toho Gabcikova dal. Alebo hoci Neziderske jazero a naspat, co je tiez plus minus 100 km od mosta Apollo. uplna pohoda, cista rovina.
takto by si sa obcas poriadne vyblaznil, a hned by si bol tu na fore kludnejsi. ber toto ako radu do dalsej sezony
ja niesom podrazdeny