Milujem ludi co nepreberu objednany tovar, tiez som si objednal tu daco cez mtbiker bazar , lenze sa mi to podarilo medzitym zohnat v jednom obchode, ale niesom taka svina ze by som neprebral... kto si nieco objedna tak to je minimum ze preberie a ked je nejaky slusnejsi tak zavola ze to prislo ok a diky.. Rozpredaval som viac ako 3 roky motocykle na nahradne diely naslo sa par sprostych ludi ktory neprebrali zasielky, po telefonickom dohovore ze preco neprebrali tovar boli drzi a pod. Ale nastastie 96% boli zodpovedný a tovar bezproblemou prebrali . V ziadnom pripade hlavne ak mi niekto pise na inzerat sa nedohadujem iba cez maily a pisomne.. Vzdy si treba vypytat aj tč, a zavolat ci nahodou si to nerozmyslel .. ja to tak robím , kazdy sa uci z vlastnych chyb . moja skusenost.
Dobrý nápad bol založiť tuto temu aspon vidime komu neposielať nič ,. Dík
Mozno by bolo dobre, keby boli mena abecedne zoradene v 1. prispevku, resp. na 1. strane.
Stane sa, ze tu bude 10 stran, a ked budete niekomu nieco posielat tak nebudete prezerat celych 10 stran a overovat si ci je to magor. V zozname by si clovek nasiel hned podla abecedy dotycneho ci tam je
Hneď po vyvesení inzerátu na bicykel mi prišiel e-mail od "[email protected]", to je ďalší z robotov na okrádanie ľudí, alebo zákazník?
+pýta sa v ňom, či je stále na predaj... 2 minúty po zadaní...
ja som si s nim pisal... chcel moj horak.... od zaciatku mi bolo jasne co to je zac...ale tak....
nakoniec to bolo tak ako som si myslel..peniaze mi na paypal poslal cez western union(spolocnost ktorej teda ze absolutne nedoverujem) s tym ze je tam zadrzanych 1400 eur pre mna ktore mi pridu na paypal ked tam poslem 300 eur aby sa tie peniaze uvolnili 300 eur je akoze postovne ktore plati on... mne dojde celych 1400 cize mam svoj zisk 1100 eur...
problem je v tom ze neverim ze ked tam niekto tie peniaze posle ze sa nestane..ze on schmatne mojich 300 eur...plus jeho 1400 eur si stiahne spat na svoj ucet....
...problem je v tom ze neverim ze ked tam niekto tie peniaze posle ze sa nestane..ze on schmatne mojich 300 eur...plus jeho 1400 eur si stiahne spat na svoj ucet....
Tu nejde o nedôveru, proste tu máš 100% istotu, že sa to stane presne tak, ako si na záver opísal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je super nápad a dobre vedieť komu predať alebo lepšie NEPREDAŤ NIČ!
ale aj tak je najlepšie keď si to príde každý zobrať osobne
Dobrý nápad bol založiť tuto temu aspon vidime komu neposielať nič ,. Dík
Stane sa, ze tu bude 10 stran, a ked budete niekomu nieco posielat tak nebudete prezerat celych 10 stran a overovat si ci je to magor. V zozname by si clovek nasiel hned podla abecedy dotycneho ci tam je
+pýta sa v ňom, či je stále na predaj... 2 minúty po zadaní...
nakoniec to bolo tak ako som si myslel..peniaze mi na paypal poslal cez western union(spolocnost ktorej teda ze absolutne nedoverujem) s tym ze je tam zadrzanych 1400 eur pre mna ktore mi pridu na paypal ked tam poslem 300 eur aby sa tie peniaze uvolnili 300 eur je akoze postovne ktore plati on... mne dojde celych 1400 cize mam svoj zisk 1100 eur...
problem je v tom ze neverim ze ked tam niekto tie peniaze posle ze sa nestane..ze on schmatne mojich 300 eur...plus jeho 1400 eur si stiahne spat na svoj ucet....
Tu nejde o nedôveru, proste tu máš 100% istotu, že sa to stane presne tak, ako si na záver opísal