Tiez by som 24. rad zbehol na Polom ale o 9 je na mna dost skoro. Ak sa ale zide nejaka vacsia skupina na VD, tak sa pripojim.
Nech len nekecam- foto zo vcera zo Stranika.
Je to už 5 dní čo sa mi to prihodilo ale i tak ma to neprešlo a musel som napísať do tejto témy...
Stalo sa to 5.1.2015 pri žilinskej univerzite.
Tlačím pred sebou kočík v ňom švagrov špunt... boríme sa čerstvo popadaným snehom... kolieska vŕzgajú kočík sa natriasa. Keď tu zrazu oproti mne svetlo ako v tuneli. Tak kukám kukám... a ni ho zrazu okolo mňa prefrčí "blázon" na bajku v modrom bielom drese.... no blázon hovorím si...
druhý deň ma opäť vyhnali so špuntom a stretol som myslím toho dotyčného "blázna" v parku pri Kamélii tam naňho čakal ďalší "blázon"....
Pointa ?
Nič len v prvom momente.... to sú blázni... v druhom tichá závisť...
A touto cestou pozdravujem dotyčného "blázna" v modrom drese. Ktorý mi ukázal, že i v zime sa to dá
A? Ja som ten konkrétny blázon nebol ale jazdím takmer denne. Čo ja na zimnom bicyklovaní také nenormálne? Oblečenie? Nie, tam problém nieje. Kolesá sa otáčajú aj v mraze. Tam tiež nieje problém. Tak kde je problém? Len v utkvelej predstave, že bicykel patrí len do letných horúčav. Nič logické, prečo "nie v zime na bicykel" nepoznám. Práve naopak.
A? Ja som ten konkrétny blázon nebol ale jazdím takmer denne. Čo ja na zimnom bicyklovaní také nenormálne? Oblečenie? Nie, tam problém nieje. Kolesá sa otáčajú aj v mraze. Tam tiež nieje problém. Tak kde je problém? Len v utkvelej predstave, že bicykel patrí len do letných horúčav. Nič logické, prečo "nie v zime na bicykel" nepoznám. Práve naopak.
V zime sa robia zimne sporty, v lete zase letne. Tolko moj nazor Ked ta bude v 60tke pozdravovat reuma, tak si spomenies na moje slova
Ja by som to uzavrel takto: Bike, plávanie: nenamáhaš až tak kĺby v porovnaní s behaním a inými športmi (prípadne ešte aj tie bežky by sa dali použiť ako menej namáhavé na kĺby). Všetko ale záleží na intenzite s akou tieto športy vykonávaš. Pri bežkách a plávaní zaťažuješ najviac svalových partií. Pri biku zaťažuješ najmä nohy a potom chrbticu a ostatné vrchné časti tela....Dôležité je však to, že pri vykonávaní jedného športu sa časom vyvinie svalová dystrofia, čiže nerovnomerné zaťaženie svalov. Niektoré svaly sú "vymakané" a niektoré nie, z čoho vyplývajú problémy. Preto je dôležité kombinovať športy, prípadne zaradiť posilňovňu. A nie som lekár Ale možno nejaký lekár by sa tiež mohol na toto vyjadriť
Pri bezkovani namahas cele telo. Ci mi chces povedat, ze zataz na ruky a chrbat je pri bezkovani a bikovani rovnaka?
Myslel som to samozrejme z pohladu zataze organizmu chladom a zimnym pocasim - tam naozaj rozdiel medzi bezkami a bikovanim v lese nevidim a nie to, ze pri bezkovani zapajas ine svaly a inou intenzitou ako na biku.
V zime sa robia zimne sporty, v lete zase letne. Tolko moj nazor Ked ta bude v 60tke pozdravovat reuma, tak si spomenies na moje slova
Prečo? Lebo to je tak napísané? Je to len o vhodnom oblečení na konkrétne podmienky. Na lyžiach ťa môže vyfúkať rovnako alebo aj oveľa viac. Ako sa to rieši? Veľmi jednoducho = vhodným oblečením. Koľko lyžiarov malo omrzliny napríklad? To nieje o názve letný a zimný šport, ale o prispôsobení sa daným podmienkam. Je ti zima? Obleč sa. Šmýka sa ti? Vymeň obutie. A opačne, prečo niekto používa kolieskové korčule alebo kolieskové lyže v lete, keď môže dostať úpal? Predsudky? Či prispôsobenie sa podmienkam pre užívanie si svojho koníčka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nech len nekecam- foto zo vcera zo Stranika.
ja som chcel ist, ale ako kazdorocne 24. este dokupujem darceky
Je to už 5 dní čo sa mi to prihodilo ale i tak ma to neprešlo a musel som napísať do tejto témy...
Stalo sa to 5.1.2015 pri žilinskej univerzite.
Tlačím pred sebou kočík v ňom švagrov špunt... boríme sa čerstvo popadaným snehom... kolieska vŕzgajú kočík sa natriasa. Keď tu zrazu oproti mne svetlo ako v tuneli. Tak kukám kukám... a ni ho zrazu okolo mňa prefrčí "blázon" na bajku v modrom bielom drese.... no blázon hovorím si...
druhý deň ma opäť vyhnali so špuntom a stretol som myslím toho dotyčného "blázna" v parku pri Kamélii tam naňho čakal ďalší "blázon"....
Pointa ?
Nič len v prvom momente.... to sú blázni... v druhom tichá závisť...
A touto cestou pozdravujem dotyčného "blázna" v modrom drese. Ktorý mi ukázal, že i v zime sa to dá
Som rád, že som sa prebral.
V zime sa robia zimne sporty, v lete zase letne. Tolko moj nazor
Ja moc rozdielov z pohladu zataze organizmu medzi bezkami a bikovanim v lese veru nevidim. A velmi podobne je aj oblecenie pri oboch tychto sportoch.
Ja by som to uzavrel tak, že bicyklovanie je v drtivej väčšine šport na jar, leto, jeseň
Sú "blázni" ktorý razia tému celoročného bicyklovania. Zatiaľ sú len v povedomý ale raz sa im to možno podarí
Asi sa vykašlem na bajk a idem žrať čipsi k pc...
Myslel som to samozrejme z pohladu zataze organizmu chladom a zimnym pocasim - tam naozaj rozdiel medzi bezkami a bikovanim v lese nevidim a nie to, ze pri bezkovani zapajas ine svaly a inou intenzitou ako na biku.
Prečo? Lebo to je tak napísané? Je to len o vhodnom oblečení na konkrétne podmienky. Na lyžiach ťa môže vyfúkať rovnako alebo aj oveľa viac. Ako sa to rieši? Veľmi jednoducho = vhodným oblečením. Koľko lyžiarov malo omrzliny napríklad? To nieje o názve letný a zimný šport, ale o prispôsobení sa daným podmienkam. Je ti zima? Obleč sa. Šmýka sa ti? Vymeň obutie.