nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
ja som myslel ze dolezite je ako bike funguje a ci na nom niekto vyhrava
ale ok, beriem spat, dolezite je aby bol pekny a pacil sa
Niesom baba
Ved samozrejme, to je najdolezitejšie, ale keď na ňom niekto vyhrá, tak by sa patrilo v ProTour tíme aby ten bike aj nejako vyzeral, lebo ľudia sa na neho budú pozerať, zapamätajú si ho, zapáči sa mi a niektorí si ho kúpia. Aj v tenise dostanú tenisti na každý turnaj iné tričká, kraťasy. Prečo? Aby si to ľudia všimli, zapáčilo sa im to, a kúpili to, peniažky peniažky
Tak to som veru zvedavý, kde bude ten okruh. Napadá mi jediná možnosť a to okruh priamo v ZA.
edit: uz viem:) Global Cycling Network na youtube
Sagan hoping for 'best year in 2015' [AMBIENT]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Peace
A tu dlhsie citanie, hotovy rozbor: http://velonews.competitor.com/2015/01/news/womens-movement-slow-march-toward-equality_357484
Nepomer v publicite oproti inym sportom je fakt vyrazny. Pozriet si zensky tenis, atletiku, lyzovanie, futbal atd. nie je problem, ale cyklistika? Slabota, existuje akosi skryte. Ak by vysielali zenske preteky, pozerali by ste ich? Zaujimate sa o dianie v zenskej cyklistike?