máš na tom posed jak na AMku.. rajdy zarovno sedla... to si ináč vystretý,
PS ten predstavec to tam dosť kazí
No, rajdy ma vyssie praveze, ak dobre vidim . Inak to ci si natiahnuty je vec hornej trubky + predstavca , mne sa na maratony osvedcilo ked to prave bolo zarovno. Aj tak som bol celkom dost natiahnuty.
jj, je to divne, miso si odpalil kolena, hacker ma v prdeli krize, mozno je fakt nieco pravdy na tom, aby ste zbytocne nejazdili v kratkom drese a kratasoch, len co sa vonku trochu otepli. obidve casti tela - kolena aj krize - su na chlad skutocne velmi citlive a treba ich drzat v teple.
mne sa problemy s platnickou v krizovej casti stupnuju uz 10 rokov. zacalo to ked som mukloval vo fabrike a kazdym rokom je to horsie. neurologicka ma posiela na operaciu, no primar neurologie mi hovoril ked som bol na ozono terapii ze kym viem zit s tymi bolestami co mam nech sa nedam rezat. tak obcas po vyjazde som fest uboleny aj tri dni, ale casom budem musiet ist pod noz tak ci tak. tak dovtedy si chcem uzit pohybu v ramci moznosti co najviac. a verte mi ze ani full by mi nepomohol
viem ze si rad rypnes v podstate do kazdeho, nazor ti samozrejme neberiem, len nejak neviem pochopit co ti pride divne na jednej placke v predu. pozri si nove bajky co maju v predu...a pokial to clovek nevyskusa tak sa tomu iba smeje je to cele vec vyberu, ja som si vybral toto a nelutujem
nove bajky to maju skor preto, lebo 11-kova kazeta aj retaz maju mensiu vydrz ako klasika a taktiez su drahsie, aspon zatial. vysledok - viac minutych penazi.
Tak to iste poradili aj mne. Operacia to je az to posledne. Mam zuzenu platnickovu strbinu v krizovej casti a pomaha mi pilates. Len som lenivy ho cvicit. Ked ma bieda pritlaci a bolest je neprijemna (hlavne v zime) tak mesiac pocvicim, spevnim svalstvo okolo chrbtice a mam na pol roka pokoj. Cviky ma naucil kamarat sportovy lekar. Zaujimave ze na biku ma platnicka neboli. Najhorsie je pre mna dlho stat na jednom mieste a na oboch nohach. Cestnu straz by som robit nemohol
ja mam tzv. herniu. cca 1cm mam uz platnicku vonku mimo stavce. tiez nemozem dlho stat,ani sediet. a ked musim dlhsie stat tak zatazujem jednu nohu viac,jak bocian tiez ked cvicim je to lepsie a tiez som lenivy na bajku to skoro neboli, len potom. ale uz som si zvykol
viem ze si rad rypnes v podstate do kazdeho, nazor ti samozrejme neberiem, len nejak neviem pochopit co ti pride divne na jednej placke v predu. pozri si nove bajky co maju v predu...a pokial to clovek nevyskusa tak sa tomu iba smeje je to cele vec vyberu, ja som si vybral toto a nelutujem
To bol vtip, zas sa nemusis tak jezit Silove slapanie posediacky inak krize likviduje, ale tak nepredpokladam, ze by si jazdil tak, aby si si robil zle Takze to ber s rezervou. Preto tam bol aj smajlik.
Co maju nove bajky ma fakt netrapi, pretoze ja si vyberam podla toho co potrebujem , nie podla toho, co si vyrobcovia myslia, ze potrebujem a to plati pre uplne vsetko, co zvyknem nakupovat. Vyrobcovia casto vymyslaju kraviny (teraz nemyslim konkretne 1x11) a casto od toho upustia. Argument to velmi nie je, pretoze VZDY sa vyraba, aby sa co najviac predalo a zarobilo...
Budem sa mozno opakovat, ale ja sa nesmejem tomu,ze niekto vozi jednoprevodnik, kto to vyuzil to vozil uz pred 15 rokmi na MTB, ja sa smejem skor tomu, ako zazracne vela "jednoprevodnikovym" narastla kondicka a uz sem tam riesia zmeny prednej pily podla terenu (na co povodne 1x11 bol aj koncipovany Plus tomu, ako modna vlna nesie hromady naplavenin A pre tvoju informaciu, jednoprevodnik som uz riesil pred 10 rokmi , ked este sram nevedel, ci neskra*****
Apropo, nieco som pojazdil na singlespeede v terene, su ludia co s tym dali etapak Transalp, ale to neznamena, ze to chcem Da sa, ale nie je to ono Aj prevodovky v dnesnych autach uz nie su 3 stupnove, ale 6, 7 a uz aj 9 stupnove. A nekonecne tiez.
silovo mozem slapat aj aj slapavam,ale nie dlho vacsina mojich vyjazdov je na cestaku a tam su samozrejme 2 pily a kazetu mam 11-28 takze si samozrejme zaradim aj lahsie prevody, v podstate radsej chodim lahsie prevody a vyssiu kadenciu...a aj mojim krizom je tak lepsie. ale uz som OT tak uz som ticho
Náhrada za polámaný pás. V nedeľu objednané, v utorok doobeda doručil kurér SP Neviem, prečo tu každý nadáva na poštu... Bohužiaľ sa mi zas potvrdilo, akí sú mnohí slovenskí obchodníci čuráci - predať výrobok za pár stoviek € to áno, ale následný servis zákazníkom otras. Písal som 3 e-shopom, tváriacim sa pomaly ako špecializovaný predajca na Suunto, že ktorý HR pás je kompatibilný k mojim starším hodinkám, odpoveď žiadna.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS ten predstavec to tam dosť kazí
No, rajdy ma vyssie praveze, ak dobre vidim
Taky mlady junak v najlepsich rokoch a uz ma problemi s krizami? Co je pricinou problemov. "Sportom k trvalej invalidite" ako u mna?
To bol vtip, zas sa nemusis tak jezit
Co maju nove bajky ma fakt netrapi, pretoze ja si vyberam podla toho co potrebujem , nie podla toho, co si vyrobcovia myslia, ze potrebujem a to plati pre uplne vsetko, co zvyknem nakupovat. Vyrobcovia casto vymyslaju kraviny (teraz nemyslim konkretne 1x11) a casto od toho upustia. Argument to velmi nie je, pretoze VZDY sa vyraba, aby sa co najviac predalo a zarobilo...
Budem sa mozno opakovat, ale ja sa nesmejem tomu,ze niekto vozi jednoprevodnik, kto to vyuzil to vozil uz pred 15 rokmi na MTB, ja sa smejem skor tomu, ako zazracne vela "jednoprevodnikovym" narastla kondicka a uz sem tam riesia zmeny prednej pily podla terenu (na co povodne 1x11 bol aj koncipovany
Apropo, nieco som pojazdil na singlespeede v terene, su ludia co s tym dali etapak Transalp, ale to neznamena, ze to chcem
Len to nie