pozri sa co vyrasta z ludi vychovavanych v hetero rodinach si myslis ze to bude horsie? preco by z dietata vychovavaneho normalnou homo dvojicou malo vyrast nieco ine ako z dietata vychovavaneho normalnou hetero dvojicou?
poukazovat na tie "pripady" medzi homosexualmi a pouzivat ich ako argument, ale popritom mat klapky na ociach pri rovnakych " pripadoch" medzi heterosexualmi nieje spravne
no a teraz si predstavte ze takyto dvaja kkti maju vychovavat decko,co z neho vyrastie?
Určite tak chodia normálne oblečení ako na obrázku a všade sa olizujú, kade chodia ***** Strašné čosi....vychovajú horšie dieťa ako tá správna rodina ožranky mami a otca *****a
no hned jak to tu vidim musim k tomu povedat svoje *****om nič len smrť ano myslim to važne nič dobre nevychovaju len dalsich ***** teplych ja by to strielal
no hned jak to tu vidim musim k tomu povedat svoje *****om nič len smrť ano myslim to važne nič dobre nevychovaju len dalsich ***** teplych ja by to strielal
cize ty vlastne niesi o nic lepsi od hitlera!!
tiez diskriminujes urcitu skupinu ludi na zaklade toho ze su iny (podla teba horsi) ako ty!!
a vlastne nemaju pravo zit?!
v takom pripade ta musim sklamat..ale klesol si hlboko pod uroven hociktoreho z tych homosexualov ktorymi tak pohrdas.....
faktom je ze aktivizujuci homosexuali predvadzajuci sa na tych pochodoch, ... nie su o nic horsi ako ortodoxni veriaci bojujuci slovom ci ohnom a srsiaci siru na kazdeho kto nesuhlasi
vsetkych by som zavrel do rezervacie a zahodil kluce
... *****om nič len *** ano myslim to važne nič dobre nevychovaju len dalsich **** teplych ...
Hej. To aj dvaja černosi, keď si adoptujú biele dieťa, tak vychovajú z neho černocha.
... ako povedal jeden čierny väzeň v jednej americkej filmovej paródii: "Väzenie človeka dokáže veľmi zmeniť. Napríklad ja. Ja som bol predtým beloch."
ja by som strielal takych ako ty.. (nie nemyslim to vazne ako ty)
www.TrailHead.cz sa dnes rozbieha. Nejaky Lubos (si aj na Mtbiker?:-)) tam pridal aj Pajstunsky trail asi jedina vec zo Slovenska, fajn videjko aj hudbicka, zatial len zbezne som to pozrel.
jeden by dal dole hentoho.... druhi by strielali hentych, treti by urobili hento, ..............a na konci.................. nicota......... teda sorry.... je zaujimave ze pieskovisko je jeden den super sama sranda a smajlo a druhy den sado/maso....
ten Pajstun trail by tam nemal byt, lebo je ilegal a navyse ide cez chranene uzemie. ten trail mal zostat tajny uz od zaciatku.
ked uz tak nech tam niekto da Cerovku alebo BK trail, alebo dalsie pekne traily inde na Slovensku, ale legalne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
poukazovat na tie "pripady" medzi homosexualmi a pouzivat ich ako argument, ale popritom mat klapky na ociach pri rovnakych " pripadoch" medzi heterosexualmi nieje spravne
Určite tak chodia normálne oblečení ako na obrázku a všade sa olizujú, kade chodia *****
A predstav si ze pridrbani bigotni katolici dohnali svoje vlastne dieta k samovrazde, pretoze bol transsexual:
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Leelah_Alcorn#Criticism_of_Alcorn.27s_parents
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2891267/Transgender-teenager-leaves-heartbreaking-suicide-note-blaming-Christian-parents-walking-tractor-trailer-highway.html
cize ty vlastne niesi o nic lepsi od hitlera!!
tiez diskriminujes urcitu skupinu ludi na zaklade toho ze su iny (podla teba horsi) ako ty!!
a vlastne nemaju pravo zit?!
v takom pripade ta musim sklamat..ale klesol si hlboko pod uroven hociktoreho z tych homosexualov ktorymi tak pohrdas.....
vsetkych by som zavrel do rezervacie a zahodil kluce
Peterrb z toho čo si napísal, sa obávam toho, čo vychováš ty...odsudzujúce nenávidiace dieťa. Gratulujem!
zdanie obcas klame
Hej. To aj dvaja černosi, keď si adoptujú biele dieťa, tak vychovajú z neho černocha.
... ako povedal jeden čierny väzeň v jednej americkej filmovej paródii: "Väzenie človeka dokáže veľmi zmeniť. Napríklad ja. Ja som bol predtým beloch."
"No není to absurdní, pane majore?"
Však som posúdil... Dnes si dokonca dostal na jednom príspevku palec hore a pri dvoch som si to radšej rozmyslel, aby si si nezačal moc namýšľať.
ja by som strielal takych ako ty.. (nie nemyslim to vazne ako ty)
ked uz tak nech tam niekto da Cerovku alebo BK trail, alebo dalsie pekne traily inde na Slovensku, ale legalne.