Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
btw. ako momentovy kluc pouzivamy normalny mensi momentak od BBB....
tento velky sme kupovali cisto ako velku paku na stredove misky
lto zase sa snazis byt vtipny...ale vies velke gulove na aky ucel sme ten kluc kupili a co s nim robime...ale hlavne ze si pripadas ohromne vtipny vsakze?
kedze sa nanho da uchytit hocijaka koncovka ak ma usposobeny koniec pre momentovy kluc..tak je to uplne idealne univerzalne povolovadlo zapecenych skrutiek a misiek na bajku (ale ako vravim tento konkretny na 95% vyuzivame na povolovanie 4hran misiek
oba momentaky aj maly aj velky maju moznost prepnutia a skrutkovania do opacnej strany
Pocul si uz o opacnom zavite?
prepac ale vysvetli mi to..
normalny zavit zatacam do jednej strany a povolujem do druhej...pri opacnom zavite je to presne naopak....
ak momentovy kluc dokaze dotahovat oba zavity....to znamena ze musi zniest silu (v pripade tohto momentaku ) 210Nm aj do jednej strany aj do druhej...
preco by si nim nemohol ten isty zavit aj povolovat?? ved ak na povolenie vyvyjas silu do 210Nm tak momentaku je jedno ci momentalne skrutkujes klasicky zavit a tu vec dotahujes...alebo odskrutkovavas opacny zavit a tu vec povolujes...
no nie??
prepac vazne nechapem ako inac to myslis..mozes mi to vysvetlit?
Ale nie ten, o ktorom sa bavime, na ktory bol odkaz
ok to beriem
Jooj , tak ale to mi nerob...
jozkovicz toto myslíš nie: Iditarod Trail Invitational
http://www.iditarodtrailinvitational.com/