http://www.imdb.com/name/nm0035790/
Life Before Death 2011
Stand Up to Cancer 2010
Tour de France 2010 2010
Athlete 2010 http://www.imdb.com/title/tt1356996/
minimalne ten Athlete moze zaujat
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Jasné Tomáš,ja som už dosť starý na to, aby som si robil nejaké ilúzie,v dobe Ulricha,Induraina, Pantaniho a spol by sme sa smiechu nezdržali,pokial by boli možné také kontroly ako dnes.Žial,je to presne ako s počítačovými vírusmi,pretože na každý, je záplata až dodatočne,tak isto ako dopingoví špekulanti sú vždy o kus vpredu,pokial sa ich podarí kontrole odhaliť.Myslím,že dôležitý krok bol zavedenie biologických pasov-stačilo aby mal Kreuziger hodnoty v horných hraniciach a už má veľké problémy obhájiť sa a mnohí ho už berú tak,že dopoval,hoci mu nič nedokázali.
Btv. tých 10% čo spomínaš je zvýšenie počtu červených krviniek.
akurát že keď odobrali titul niekomu inému tak bol za víťaza vyhlásený a v štatistikách je uvádzaný 2. v poradí.. pri týchto 7mich rokoch nie je nikto
meno v štatistike je pekná vec, ale všetko to okolo už nezažijú..
Na druhej strane by ma zaujímalo nakoľko úprimné bolo jeho pomáhanie chorým. Ak to bolo a je úprimné, tak za to mu patrí poklona...
Možno Vás potom napadne, to čo mňa - a terazky si o neho otierajú klávesnicu...
Je irelevantne, ci to bolo uprimne. Podstatne je, ze pomahal ziskavat financie (urcite aspon cast sa dostala tam, kde boli potrebne) a motivoval chorych svojim prikladom.
Skvelé postrehy a dobre napísané. Práve som dočítal v nemocnici Hamiltonove Tajné preteky. Kniha iba dokreslila to čo som si myslel o osobnosti LA. Vadia mi v cyklistike aj také typy ako je Oleg Tinkoff. Výsledky za prachy aj cez mŕtvoly. A potom, že pod takým tlakom Velasco dopoval.
Za jeho tim jazdil (resp. toho moc odjazdit nestihol) aj prave T. Hamilton, tu je jeho citacia z tej doby hehe:
"Already at the first team meeting, where we sat in a conference room, Oleg Tinkov said: 'I do not care what you do, just do not get caught'. You can write this because there were many people in the room who can confirm it, if Tinkov decided to sue me for saying this," said Hamilton.
Každý profesionálny šport je o prachoch a o šou. A tie ostatné veci a typy s tým priamo súvisia.