ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
rozmyslal som...zaver som spravil.....pouzijem kablikove co mam doma + dakota s hrudnym pasom....Najlacnejsie riesenie. V teme osvetlenie sme sa zhodli na tom, ze vsetky sigmy co maju STS prenos signalu, tak tie rusi svetlo solarstorm. A medzi tie patri aj rox 9.1, Rox 10 ma ANT+...ta je v poriadku...Vcera som kupil hrudny pas garmin a uz to nebudem dalej riesit.
johnnySVK, neviem koľko si dal za ten ANT+ garmin hrudný pás, vhodnou variantou mohlo byť aj Mio 105 HC, kde za 119 Eur máš v cene počítač s gps + ANT+ snímače HR, kadencie a rýchlosti.
dnes som skusil solarstorm na prilbe so zapnutym Crivit Wireless z Lidlu a ... fungoval na vsetkych modoch, km som zaznamenaval aj v Locuse a skoro na meter presne takze spokojnost, solar na rajdoch mi ale tachometer rusi...
Jj, je tam všetko. Ja som ho dokonca kúpil na Alze pred Vianocami za 101€. Tiež som viackrát zháňal ANT+ pas k Holuxu, jeden som vrátil do Alzy, China zase prepustila pot cez tesnenie baterky dnu a umrela. A v poslednom čase mi začal chýbať klasický počítač na rajdy s priebežným zobrazením údajov (navyše mám krátky predstavec a Holux sa mi tam nezmestil), tak som kúpil toto...
HW sa mi pozdáva o dosť viac ako SW, FW sa dá stiahnuť buď Mio, alebo Austrálsky Magellan. Obrazovky sú programovateľné, aj trackback po trase to má. SW na vyhodnotenie sa mi zdá o kúsok lepší u Sigmy (ale Sigmu som nechcel), Mio má aj desktop tool pre dáta iba v PC, aj upload na web stránku.
Aktivity bez problému importuje Endomondo aj SportsTracker aj s tepovými frekvenciami. Uvidíme časom...
[quote=""....Pas ma stal cca 50eur - na to, ze je to len pas, je to mooc drahee.[/quote]
To teda je... Zmeň obchod! Ja som za nový snímač pulzu (ANT+) na Garmin Edge dal niečo tesne nad 20 E.
JoKo daj prosim Ta link co je to zac... Predpokladam nejaky PRC export (People's Republic of China )?
Mne tak priemerne vydrzi jeden pas 2 roky a potom sa poruca...
Aj som bral nejaky z Aliexpresu, na podiv to chodilo, ale po kratkom case navlhol od potu vnutri a hotovo...
Dik.
Kamenná predajňa, buď to bolo v Pordenone alebo v Conegliane (sev. Taliansko), či majú internet - netuším. Je to originál Garmin, predávali tam aj Garmin zariadenia... Keby som to vedel, keď som kupoval Edge, a mal vtedy cestu do Talianska, tak som mohol ušetriť cca 100 Eur, akurát by som nemal základnú slovenskú ale taliansku mapu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
HW sa mi pozdáva o dosť viac ako SW, FW sa dá stiahnuť buď Mio, alebo Austrálsky Magellan. Obrazovky sú programovateľné, aj trackback po trase to má. SW na vyhodnotenie sa mi zdá o kúsok lepší u Sigmy (ale Sigmu som nechcel), Mio má aj desktop tool pre dáta iba v PC, aj upload na web stránku.
Aktivity bez problému importuje Endomondo aj SportsTracker aj s tepovými frekvenciami. Uvidíme časom...
To teda je... Zmeň obchod! Ja som za nový snímač pulzu (ANT+) na Garmin Edge dal niečo tesne nad 20 E.
Mne tak priemerne vydrzi jeden pas 2 roky a potom sa poruca...
Aj som bral nejaky z Aliexpresu, na podiv to chodilo, ale po kratkom case navlhol od potu vnutri a hotovo...
Dik.
Kamenná predajňa, buď to bolo v Pordenone alebo v Conegliane (sev. Taliansko), či majú internet - netuším. Je to originál Garmin, predávali tam aj Garmin zariadenia... Keby som to vedel, keď som kupoval Edge, a mal vtedy cestu do Talianska, tak som mohol ušetriť cca 100 Eur, akurát by som nemal základnú slovenskú ale taliansku mapu...
Myslím cez bluetoth 4,0.
Myslím cez bluetoth 4,0.
niektore telefony maju aj ANT+ http://www.thisisant.com/directory/filter/~/60/~/ takze podla toho aky mas
ale jazdenie s telefonom to je trapenie
ant+ tepak, Z1 compact, Garmin 610, Garmin 705