Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -10% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 509 €
-10%
MOC 1 669 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Akcia savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Výpredaj -17% Endura FS260-Pro Thermo návleky na nohy, čierna
28,99 €
-17%
MOC 49,90 €
Modra Baranok - Alpinka: obcas makky podklad, obcas voda z lesa. Dva prejazdy cez potok su trochu technickejsie. Vsetko bez problemov v sedle.
Asfaltka Alpinka-Diana: pokokoleso strku od lesakov, takze ziletky nechajte doma. Inak cisto
Cyklotrasa za Dianou-Hresna: v stupani makky podklad, treba hladat optimalnu stopu po kamienkoch, ale vsetko v sedle, bez bahna. Na hrebeni posledne flaky snehu (do 3cm). Cesta je ale znacne podmocena, ide sa tazko. Bahno sa na kolesa nelepi.
Vrchna cast turistickej zelenej z Hresnej na Alpinku: sucho, luxusne !!! V hornej tretine sme odbocili na maly prieskum a zakysli v diviacich oraniskach :-/
Bike nie je cisty, ale ziadne nanosy blata. Oblecenie ofrkane od vody, je jej vsade vela.
Jedina stopa od bajkera je fatbike na modrej z Baranka. Inak ani koleso, hanbite sa
Modra Baranok - Alpinka: obcas makky podklad, obcas voda z lesa. Dva prejazdy cez potok su trochu technickejsie. Vsetko bez problemov v sedle.
Asfaltka Alpinka-Diana: pokokoleso strku od lesakov, takze ziletky nechajte doma. Inak cisto
Cyklotrasa za Dianou-Hresna: v stupani makky podklad, treba hladat optimalnu stopu po kamienkoch, ale vsetko v sedle, bez bahna. Na hrebeni posledne flaky snehu (do 3cm). Cesta je ale znacne podmocena, ide sa tazko. Bahno sa na kolesa nelepi.
Vrchna cast turistickej zelenej z Hresnej na Alpinku: sucho, luxusne !!! V hornej tretine sme odbocili na maly prieskum a zakysli v diviacich oraniskach :-/
Bike nie je cisty, ale ziadne nanosy blata. Oblecenie ofrkane od vody, je jej vsade vela.
Jedina stopa od bajkera je fatbike na modrej z Baranka. Inak ani koleso, hanbite sa
Perfektený report Axel.
Axel kedy? kde?
17:00 koncim v otrokarni, takze 17:45? Baranok? Zober si noviny, aby si sa nenudil, ked ma budes cakat...
Edit: alebo ma mozes potahat po nejakych neznamych kriakoch. Dojdem kam treba...
Cervena Baranok-Bankov sucha ako detska ritka v pamperske.
Lesmir vrchna cast v pohode, spodok dost makky, ale zisli sme ho cely.
Najviac rozdrbana je cesta okolo chatiek na Bankove, kedze tam jazdia autami a su kolaje.
Zaver: nie je dovod neist do lesa
Fotil som až keď si ty odišiel domov a mne bolo stále málo a vrátil som sa do lesa.
EDIT - Tu su:
a este otazka, koho som to stretol pucit hore Susterovkou okolo pol druhej? to si bol ty Janiiik ?
Edit Dnes som použil kameru, čo som dlho nepoužíval Ja viem, že je to krivo.
https://youtu.be/2fpxzqBPJQw