Aha, čiže imbus jedným smerom a matica opačným. Skúsim, vďaka.
Podarilo sa? ja som to robil nedavno, tiez som s tym bojoval. zavit je normalny, imbusom drzat a vidlicovym povolit maticu. potom som tu osku musel s kladivom vybuchat, dost velkou silou, nechcela sa ani pohnut.
Jasné, podarilo, viď post911979.html#p911979
Akurát neviem narvať ložiská späť do zadnej stavby, ešte som na to asi nedorástol, furt sa mi to vzprieči. Než si to dodrbať radšej to zajtra odnesiem do servisu
Jasné, podarilo, viď post911979.html#p911979
Akurát neviem narvať ložiská späť do zadnej stavby, ešte som na to asi nedorástol, furt sa mi to vzprieči. Než si to dodrbať radšej to zajtra odnesiem do servisu
ja som menil minuly tyzden loziska,ale ani som sa o to nepokusal doma,len som to zaniesol do servisu.tie velke som mal vymenene s novou zadnou stavbou,iba tie vo vahadle.
som aj rozmyslal,ze sa o to pokusim,ale nechcel som riskovat,ze budem muset zhadat nove vahadla:)
Vybrať som ich vybral, to ešte šlo s mojím home-made vyťahovákom ale naspať ani bohovi (už to mám správne ). Nechcel by som prispieť do témy Demolácie .
nechcel som uz dneska zrat ale nedalo mi .... kamarat robi genialne domace cabajky podla 100 rocneho madarskeho receptu.... musia byt super lebo si na nich pochutila aj moja 8 rocna dcera ktora taketo veci vobec nelubi
Ale chlapi , tak snáď najprv pochválime chlapcov , že sa podujali na winter ride a až potom ich " napomenieme"...Za mňa palec hore , čo so týka bikingu a dole za tie " ozrutné " fotky . No a samozrejme vyčistiť objektív ...Go and ride
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podarilo sa? ja som to robil nedavno, tiez som s tym bojoval. zavit je normalny, imbusom drzat a vidlicovym povolit maticu. potom som tu osku musel s kladivom vybuchat, dost velkou silou, nechcela sa ani pohnut.
ja som menil minuly tyzden loziska,ale ani som sa o to nepokusal doma,len som to zaniesol do servisu.tie velke som mal vymenene s novou zadnou stavbou,iba tie vo vahadle.
som aj rozmyslal,ze sa o to pokusim,ale nechcel som riskovat,ze budem muset zhadat nove vahadla:)
iron.hide, a čože sa vám prihodilo?