Lubik a Luki.11 , starý židovský cintorín je síce v pohode, ale osobne by som viac ocenil , keby ste sa na vaších fotkách objavili vy poprípade vy a vaše stroje...díky
...ináč za výjazd
Voľakedy dávno som sem dával aj ja fotky o dosť častejšie (boli sme na nich aj my s Lukim a taktiež stroje) ale...
Dnešný pojazd:
Dole hmla a od cca 400m/m už nádhera
* 31,17 km * 2:22 min. * 597m UP
vikino1
Hej ja som mal dnes prázdniny mali sme s Lukim plány ale jemu ich prekazila choroba - dnes to doma odležal
astro
Presne tak, odvtedy sem prispievam "fotky z výjazdov" len príležitostne a ako voľakedy napísal vikino1 :
"v Nedanovciach zmena nástenkára" čiže junior sem - tam niečo pridá Ja tu už nebudem S P A M O V A Ť
Menovite prosím...Ja osobne s tým problém nemám a " prebrowsujem" stále všetky fotky v témach , čo ma zaujímajú...
Nápodobne tiež sem na MTBiker viacmenej chodím kôli fotkám a nielen tých z výjazdov.
Posledné čo ma tu zaujíma sú hádky, poučovanie(pokiaľ nieje k veci)a osočovanie ktorého je tu zo dňa na deň viac
boli sme v Jezuitských lesoch (Devínska kobyla, Kukuričák) zjazdnosť je celkom vpohode ale ked zíjdem pri zjazde z toho 20 cm chodníčku tak automaticky ma ten sneh zastaví. ale výšlap uplne super.. to je bez problemov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pekný GIANT
nemas link na ten predstavec Ritchey? aka je dlzka a sklon?
http://www.kupkolo.cz/predstavec-ritchey-wcs-4-axis-73-17d-black-matte_z96051/
...ináč za výjazd
Voľakedy dávno som sem dával aj ja fotky o dosť častejšie (boli sme na nich aj my s Lukim a taktiež stroje) ale...
Dnešný pojazd:
Dole hmla a od cca 400m/m už nádhera
* 31,17 km * 2:22 min. * 597m UP
Pamätám, že ktosi s tým mal problém
Menovite prosím...Ja osobne s tým problém nemám a " prebrowsujem" stále všetky fotky v témach , čo ma zaujímajú...
Hej ja som mal dnes prázdniny mali sme s Lukim plány ale jemu ich prekazila choroba - dnes to doma odležal
astro
Presne tak, odvtedy sem prispievam "fotky z výjazdov" len príležitostne a ako voľakedy napísal vikino1 :
"v Nedanovciach zmena nástenkára" čiže junior sem - tam niečo pridá
Ja tu už nebudem S P A M O V A Ť
Nápodobne tiež sem na MTBiker viacmenej chodím kôli fotkám a nielen tých z výjazdov.
Posledné čo ma tu zaujíma sú hádky, poučovanie(pokiaľ nieje k veci)a osočovanie ktorého je tu zo dňa na deň viac
...a menovať nebudem
Kks to ctm-ko ako keby malo chameleon farbu- Pekne.......