Takto znie poriadna rocková hudba: Genitorturers - Vampire LoverOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Genitorturers - Sin cityOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
A tu je jedna ukážka live vystúpenia tejto kapely: GENITORTURERS (GEN-XX) Strip Doll liveOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Tá žena, to nie je speváčka, ale tá najhoršia K U R V A !!!
No ty vole Takze they proclaim themselves to be The World's Sexiest Rock Band?
Si mi pripomenul Skinny Puppy, na ktorych som bola tu v KE... v publiku som sa citila srandovne, ja jedna z najmladsich, vsetci v ciernom, zopar gotikov To teda bola performance, radim do svojej TOP 3 koncertov, zazitok na cely zivot Skinny Puppy - Assimilate (Live Amphi Festival 2010) [PRO-SHOT]Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Dobre divne klipy ste tu dali, yankoo a Syfon Ten Clark je nadherny. Mam aj ja jeden taky WTF: Mario & Vidis feat. Ernesto - Changed (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
A tu nejake dalsie neobycajne klipy: Yeah Yeah Yeahs - SacrilegeOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Pozn.: http://sk.wikipedia.org/wiki/Boudica Mason feat Roisin Murphy - Boadicea (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Mark Knight - Nothing Matters ft. SkinOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
...A vcera som si konecne pozrela Catu, takze sa mi pripomenulo Adagio... sa mi zda, ze to v nejakej ankete zvolili za najsmutnejsiu skladbu. Samuel Barber - Adagio for StringsOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
v tom pomyselnom rebríku aj táto šplhá vysoko. Mne dokonca znie ako také dvojča k Adagio:
Arvo Pärt - Cantus in Memory of Benjamin Britten - Datenverarbeiter VideoOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
nj, soundtrack z filmu Čata... osobne mám ale radšej túto verziu od Tiesta pre mňa asi najlepší mix od neho... DJ Tiesto - Adagio For StringsOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
a pár starších z jeho tvorby Tiesto - Elements of LifeOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Tiësto featuring BT - Love Comes AgainOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Tiësto - Ten Seconds Before SunriseOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
v tom pomyselnom rebríku aj táto šplhá vysoko. Mne dokonca znie ako také dvojča k Adagio
Silna vec! Uz som si to pustila asi 5x za sebou... zimomriavky.
Tohto typka poznate? Robi Pop Music Masterclass, kde rozobera hity z hladiska hudobnej teorie - pre mna ako cloveka, co nikdy nechodil na hudobnu a neovlada ziaden nastroj, je to uplne fascinujuce Vzdy prida priklady piesni, kde sa nejaky prvok, postup tiez nachadza... a vie zahrat aj Taylor Swift tak, ze sa to da pocuvat Chilly Gonzales Deconstructs Pop in 2015Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Chilly Gonzales' "Pop Music Masterclass" featuring Lykke Li's "No Rest For The Wicked"Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zvysne videa zo serie: https://www.youtube.com/user/TheChillygonzales/videos
IMT Smile som nikda nemusel...... Tasler mi prisiel jak arogantny hajzlik..... zmenil som nazor po poslednom unplugged koncerte v IN Vino..... WTF... boli tam genialny..... mam listky na dalsi koncert koncom marca.... a tato piesen je mojej naj naj manzelke..... bez nej.... by bola velka 0 Ivan Tásler, I.M.T. Smile - Pri TebeOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tool - Sober [hq - fullscreen]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Grimes - GenesisOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Daft Punk - Prime Time Of You LifeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Miike Snow - Paddling OutOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Genitorturers - Vampire LoverOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Genitorturers - Sin cityOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A tu je jedna ukážka live vystúpenia tejto kapely:
GENITORTURERS (GEN-XX) Strip Doll liveOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tá žena, to nie je speváčka, ale tá najhoršia K U R V A !!!
Si mi pripomenul Skinny Puppy, na ktorych som bola tu v KE... v publiku som sa citila srandovne, ja jedna z najmladsich, vsetci v ciernom, zopar gotikov
Skinny Puppy - Assimilate (Live Amphi Festival 2010) [PRO-SHOT]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dobre divne klipy ste tu dali, yankoo a Syfon
Mario & Vidis feat. Ernesto - Changed (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A tu nejake dalsie neobycajne klipy:
Yeah Yeah Yeahs - SacrilegeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pozn.: http://sk.wikipedia.org/wiki/Boudica
Mason feat Roisin Murphy - Boadicea (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mark Knight - Nothing Matters ft. SkinOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=w5IOou6qN1o
Agalloch - Fire Above, Ice BelowOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Total Science - So Addicted https://www.youtube.com/watch?v=bSOqqxwEUzY
High Contrast & Clare Maguire - Who's Loving You part 1 https://www.youtube.com/watch?v=1N5_YeLbYZU
Aaskereia - Dort, wo das alte Böse ruht (2011)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
akurat k dnesnemu referendu...
Let's celebrate that we don't give a fuck
With a middle finger high in the air
Burial - LambethOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
RAMMELHOF - Wladimir (Put Put Putin)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Samuel Barber - Adagio for StringsOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
v tom pomyselnom rebríku aj táto šplhá vysoko. Mne dokonca znie ako také dvojča k Adagio:
Arvo Pärt - Cantus in Memory of Benjamin Britten - Datenverarbeiter VideoOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
DJ Tiesto - Adagio For StringsOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
a pár starších z jeho tvorby
Tiesto - Elements of LifeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tiësto featuring BT - Love Comes AgainOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tiësto - Ten Seconds Before SunriseOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Silna vec! Uz som si to pustila asi 5x za sebou... zimomriavky.
Tohto typka poznate? Robi Pop Music Masterclass, kde rozobera hity z hladiska hudobnej teorie - pre mna ako cloveka, co nikdy nechodil na hudobnu a neovlada ziaden nastroj, je to uplne fascinujuce
Chilly Gonzales Deconstructs Pop in 2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Chilly Gonzales' "Pop Music Masterclass" featuring Lykke Li's "No Rest For The Wicked"Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zvysne videa zo serie: https://www.youtube.com/user/TheChillygonzales/videos
IMT Smile- urobme si láskuOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ivan Tásler, I.M.T. Smile - Pri TebeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down