Lebo pohodlnost sa exponencialne zvysuje poctom podloziek pod predstavcom . Vsetko pohode len by som ich povyhadzoval a hned by to bolo o inom ten bike.
Tak uz konecne doma Jezus, samozrejme nie je to roubaix... ale na podiv je to postacujuco pohodlne... a pocet podloziek sa asi bude menit, ako som pisal... sa to doladuje
pocuj a jediny rozdiel medzi tymto a sl modelom je, ze ma sedlovku a nie je sedlovka z jedneho kusu ramu? pozeral si pred kupov aj nejake porovnania medzi tymito dvoma? Zaujimama to preto, lebo ten SL sa mi strasne paci, ale je dost predrazeny.
Okrem ineho hej, sl ma integrovanu. pouzivany karbol pri mojom je advenced a propel sl ma advanced sl, teda t 700 a t 800 ak dobre viem. Je to uz top rada.
Ja mam tu sadu na novej skladacke, tak sa rovno pridam do galerie, nech vidis. Som na telefone, tak dufam, ze to uploadne spravne. Bike bol poskladany pred 2 tyzdnami, objednaval som diely pocas zimy. A ano, riadidla su fejky, avsak akonjediny diel som ich mal uz davnejsie na inom bicykli a velmi mi vyhovovali, za to sa vam ospravedlnujem.
To co ty povazujes za pracu s fotenim ja vnimam ako cvak cestou do mesta, preto sa rozhodne nemam v plane zapodievat drievkom Skrutky, no veru hanbim sa
Aha, tak ja kvoli "cvaku cestou do mesta" rozhodne nearanzujem bajk a nehladam drievka. Asi mame na to rozny pohlad. A za skrutky sa hanbit nemusis, kym sa pekne nezaryju do kolena. Velmi bezpecne to je...
Ano mame, keby bolo nieco aranzovane tak by za bikom nebola garaz, lampy, plot,cedule atd...tiez by som sa asi pohral s farbami, ostrostou a cele toto aranzovane veldielo by trvalo viac ako 5 min. aj s uploadom. Vtedy by som aj uvazoval o drievku ktore napr. ani netreba mazat...A to mi prosim vysvetli ako sa koleno na cestnom bicykli priblizi predstavcu tak aby sa do neho cokolvek zarylo?
Som na tom podobne ako FEDERER, naviac nemám nohy do X takže stret nehrozí...Ramon1 neriešim, len sa mi zdá že jediný fail ktorý tu je, je potreba sa za každú cenu a bez vhodných argumentov vyjadrovať...ale šak už ste si všetci zvykli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked som sa postvil zo sedla koleno koncilo pri predstvci...a neuveris ale docela casto sa mi podarilo suchnit koleno o predstavec...