nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
ale inak bude zaujimave sledovat celu kauzu, urcite pride na rad aj CAS
bojim sa ale aby sa nezacalo zmrakat aj nad Tinkoff-Saxo, minimalne nad Riisom
A zaujimavá tabulka:
http://www.sportingvideo.tv/20150228/vv54f1347c6ac5d0.29722897-1014507.html
balík a nakoniec super taktická jazda.
balík a nakoniec super taktická jazda.
To akože Štybar z Etixxu mal pomáhať doraziť prvú skupinu v ktorej boli 3 jazdci Etixxu? Fór roka!
Sorry tonito, ale napísal si pekný nezmysel. Stannard to vôbec nemal jednoduché, Etixxáci mu to pekne osladili. Stačí si pozrieť tie záverečné kilometre. Stannard ťahal š***** a 4,5 km pred cieľom mu nastúpil Boonen. Stannard viacmenej strojovým tempom Boonenov náskok zlikvidoval. Vzápätí mu nastúpili Terpstra s Vandenberghom. Ale aj ich snaha bola zbytočná, Stannardovi zďaleka nedošla para. Potom zakontroval Stannard a odpáral všetkých. Jediný Terpstra sa mu dokázal vrátiť do háku a spoliehal sa na záverečný špurt. Ani v ňom Stannarda neporazil. Podľa mňa Etixxáci zvolili taktiku, ktorá by platila na väčšinu súperov. Ale na Stannarda včera nie. Stannardovi patrí veľká poklona. Takto zničiť troch elitných klasikárov, to sa často nevidí.