dnes rano mi prisiel odolny kryt na xperiu m2, cierne je guma, oranzovy je plast zacvaknuty na tom, kryt trci asi 2-3mm nad okraj displeja, celkovo vyzera ze aj nieco zachrani, tak som zvedavy
Tie obaly su dobre, mal som ho na S3 tiez tuto kopiu, teraz mam na One Plus One tiez tento tym plen origo a od ineho vyrobcu, je trosku lepsia guma (je makka nie tvrda ako na tej kopii) ale inak su to naozaj paradne obaly, clovek ma pocit bezpecia s nim. Este si kupm temperovane sklo na displej a mas to bez obav.
Tetka poštárka síce nič nedoniesla , ale bol som na Chopku trošku dať snowboarding, deti s manželkou lyžovali...No a bol tam nejaký Freestyle Event v " žľaboch" a došli chlapíci z Oakley teamu aj s karavanom ...Tak som pokecal a samozrejme aj kúpil ... a nie len sebe . Double Oakley Frogskins / white-iridium lens and Valentino Rossi limited edition-fire iridium pre mňa/...
su rozoberatelné, predavač nič nechcel, vraj to chodí k bikom a zostáva mu, tak som mu dal aspon 2ku na pivo
Nepochopím, že prečo to teda nedávajú k tým bikom ku ktorým to príde. Logicky to asi bude na kolesá, ktoré majú prípravu na UST/TLR.
Som dosť alergický na to, keď zistím, že mi predajca niečo učóroval z krabice (náhradné výstelky do prilby, bottomles tokeny, olivy a tŕne k brzdám a pod)
Ten čudlík na stole? To je koliesko hlasitosti. Jediný zjavný nedostatok som postrehol krivé čudlíky výšok a basov, ale sú vzadu. Inak som spokojný Bassreflex vzadu je zlý? Ja neviem, nie som až taký audiofil
Tetka poštárka síce nič nedoniesla , ale bol som na Chopku trošku dať snowboarding, deti s manželkou lyžovali...No a bol tam nejaký Freestyle Event v " žľaboch" a došli chlapíci z Oakley teamu aj s karavanom ...Tak som pokecal a samozrejme aj kúpil ... a nie len sebe . Double Oakley Frogskins / white-iridium lens and Valentino Rossi limited edition-fire iridium pre mňa/...
ich hlavna nevyhoda je,ze ked kracas a slnko nie je pred tebou tak ti zboku svieti na sklo a odraza sa to priamo do oci a je to neprijemne. Su skor do mesta ako na outdoorove aktivity
Táto veta by v našej firme neprešla len tak.
Naši obchodníci totiž raz nakúpili nejaké Modecom tablety. Poruchovosť bola viac ako 90%.
Ktovie prečo som sa viac s touto značkou u nás nestretol?
ich hlavna nevyhoda je,ze ked kracas a slnko nie je pred tebou tak ti zboku svieti na sklo a odraza sa to priamo do oci a je to neprijemne. Su skor do mesta ako na outdoorove aktivity
...chlope , ale veď to ja viem ...na sport a free aktivity mám inakšie, toto sú len také " pózerské" Oakley , keď sa dovalíš do Après-Ski Baru, urobíš zopár smile - úškrnov a dáš na nos Frogskins...podmienkou je , ale aby aspoň trošku svietilo , lebo ináč by si bol za chumaja...
Kamos mal od nich repro a za tu cenu hrali dobre. Ani nemal s nimi problemy.
Hodnotíš zrejme len ten jeden kus a reprák je technicky predsa jednoduhší výrobok, teda menšia šanca na problém.
Tých tabletov bolo u nás desiatky kusov. Prúser jak hovado. Kopa práce, žiaden zisk, len strata a nehovoriac o tom, ako nás vnímali zákazníci...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie obaly su dobre, mal som ho na S3 tiez tuto kopiu, teraz mam na One Plus One tiez tento tym plen origo a od ineho vyrobcu, je trosku lepsia guma (je makka nie tvrda ako na tej kopii) ale inak su to naozaj paradne obaly, clovek ma pocit bezpecia s nim. Este si kupm temperovane sklo na displej a mas to bez obav.
tak zožen aj mne, aj ja chcem čierne
Nepochopím, že prečo to teda nedávajú k tým bikom ku ktorým to príde. Logicky to asi bude na kolesá, ktoré majú prípravu na UST/TLR.
Som dosť alergický na to, keď zistím, že mi predajca niečo učóroval z krabice (náhradné výstelky do prilby, bottomles tokeny, olivy a tŕne k brzdám a pod)
....
Este ram, sedlovka a rajdy a bude to
http://www.modecom.sk/mc-shf_80u/2.0/glosniki/katalog_sk/
Táto veta by v našej firme neprešla len tak.
Naši obchodníci totiž raz nakúpili nejaké Modecom tablety. Poruchovosť bola viac ako 90%.
Ktovie prečo som sa viac s touto značkou u nás nestretol?
...chlope , ale veď to ja viem ...na sport a free aktivity mám inakšie, toto sú len také " pózerské" Oakley , keď sa dovalíš do Après-Ski Baru, urobíš zopár smile - úškrnov a dáš na nos Frogskins...podmienkou je , ale aby aspoň trošku svietilo
Hodnotíš zrejme len ten jeden kus a reprák je technicky predsa jednoduhší výrobok, teda menšia šanca na problém.
Tých tabletov bolo u nás desiatky kusov. Prúser jak hovado. Kopa práce, žiaden zisk, len strata a nehovoriac o tom, ako nás vnímali zákazníci...