xiaomi uz kameru vyrobilo, skor webkameru a patri k najlepsim na trhu, ich sluchadla patria k najlepsim na trhu, ich powerbanky patria k najlepsim na trhu, ich mobily patria k najlepsim v pomere cena/vykon
neobhajujem ich, len nechapem ten skepticizmus, na YT official kanale xiaomi uz je aj reklamne video na tuto kameru
na ich mobily som zatial ziadnu chvalu teda nepocul...obvzlast co sa update-ov tyka. mozno ta kamera bude ok,ale robit reklamu niecoho co este ani realne nie je odfotene a chciet za to peniaze...na toto ja veru nie som
K Číne poviem len toľko, že mám SJ1000 a GoPro 1 je ľahšia, lepšie uchytená a robí krajšie videá. Kamarát má SJ4000, čo je skoro verná kópia GoPro, ale ozaj len skoro. Akože pekné videá sa dajú robiť aj s tou mojou Čínou, ale len v ruke a nie na prilbe (lieta a klepoce).
ja viem ja viem, pokukujem po nej už aspoň týždeň, aj tu zľavu som si všimol, ale aj tak by som nemal € na ňu včera Dosť ma to štve lebo som mohol ušetriť 30euro a za to dokúpiť nejake tie baterky a príslušenstvo.
Keby chcel niekto nahradne baterie, tak odporucam znacku Cameron Sino. Mam od nich do mobilu aj do fotaka a idem isto kupit aj do kamery, ktora je na ceste. Maju ich napriklad tu.
Dnes pojdem ostestovat ako kameru, tak aj extrene mikrofony. Som zvedavy ako to bude zniet. Len dost fuka, tak velku nadej do toho nevkladam kedze som este nestihol dokupit protiveternu ochranu.
Hned som si potrvdil jednu vec. Vsade sa pise, ze kamera v plnej kvalite dokaze nahravat jedine na SDXC karty. Byva to aj ako minus v recenziach ale to omyl. Staci klasicka class 10 karta sformatovana na exFAT suborovy system. Dnes som to odskusal na beznej micro sdhc class 10 karte a video stiha bez zavahania vo format XAVC 50mbps 1080p60.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neobhajujem ich, len nechapem ten skepticizmus, na YT official kanale xiaomi uz je aj reklamne video na tuto kameru
z tej pouzije video len z klopenych zakrut
Radšej toto
Ja som zobral tú 4000 WiFi, tak som tiež zvedavý
http://www.techtek.sk/index.php?route=information/information&information_id=7