Satelitní snímek zemědělské krajiny v Kansasu v USA. Zdravé, rostoucí plodiny jsou zelené. Snímek byl pořízen koncem června, kdy kukuřice už je zelená, ale čirok, který roste pomaleji a je mnohem menší, je bledší. Pšenice je zářivě zlatá, protože je právě před její sklizní. Hnědá pole jsou už sklizená a zaoraná, případně byla ponechána ladem. Kruhová pole jsou charakteristická pro závlažování s pivotem. Zobrazená pole mají 800 a 1600 m v průměru. Střed obrázku zachycuje oblast okolo 37,5° severní šířky a 100,75° západní délky. Fotografie pokrývá oblast 37,2 × 38,8 km. Mřížka polí je orientována severojižně/západovýchodně. Tmavá šikmá čára je U.S. Route 56. Fotografie je natočená podél oběžné dráhy satelitu, která má sklon 98°. Sever je asi 10° proti směru chodu hodinových ručiček od směru nahoru. Obrázek je ve falešných barvách simulujících přirozené zabarvení. Byl pořízen ve třech kanálech: zeleném červeném a blízkém infračerveném. ASTER nemá modrý kanál, proto cokoli modrého je na této fotografii složeno z ostatních kanálů.
No ak si nezaregiatroval rozdiel tak je to smutne 110D ano neexistuje a bó sice na vyber aj 1D-X ale ten realne neplanujem kupovat tak je zbytocne ho testovat
Canon eos 6D + canon EF 100-400 L II is USM
Telo modelky bolo sice tiez super ale ja som sa rozplyval nad objektivom a fotakom
L-kový objektív je L-kový....100-400 som používal aj ja, prvú verziu.
neviem aka bola prva verzia (tu som nemal moznost skusit) ale tato druha verzia je bombova
viem si zivo predstavit to sklo ako univerzalne sklo do exterieru.. sport, portret zvierata a dokonca aj ako sklo do atelieru nieje na zahodenie vazne sa s nim cvakalo perfektne
ale hodne velky rozdiel spravil aj prechod z mojho 40D na 6D dvojnasobny pocet pixelov(radost potom robit postproces )... vacsi snimac....
chcel som vyskusat aj 50megapixelovy fullframe canon eos 5Ds alebo 5Dsr ale nanestastie oba mali nejaky problem a dali sa pouzit iba s ich SD kartou.. a ja som chcel fotky zobrat domou na svojej karte..tak som si vystacil s 6D-ckom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Satelitní snímek zemědělské krajiny v Kansasu v USA. Zdravé, rostoucí plodiny jsou zelené. Snímek byl pořízen koncem června, kdy kukuřice už je zelená, ale čirok, který roste pomaleji a je mnohem menší, je bledší. Pšenice je zářivě zlatá, protože je právě před její sklizní. Hnědá pole jsou už sklizená a zaoraná, případně byla ponechána ladem. Kruhová pole jsou charakteristická pro závlažování s pivotem. Zobrazená pole mají 800 a 1600 m v průměru. Střed obrázku zachycuje oblast okolo 37,5° severní šířky a 100,75° západní délky. Fotografie pokrývá oblast 37,2 × 38,8 km. Mřížka polí je orientována severojižně/západovýchodně. Tmavá šikmá čára je U.S. Route 56. Fotografie je natočená podél oběžné dráhy satelitu, která má sklon 98°. Sever je asi 10° proti směru chodu hodinových ručiček od směru nahoru. Obrázek je ve falešných barvách simulujících přirozené zabarvení. Byl pořízen ve třech kanálech: zeleném červeném a blízkém infračerveném. ASTER nemá modrý kanál, proto cokoli modrého je na této fotografii složeno z ostatních kanálů.
Myslíš telo modelky, alebo foťáku? Nezaregistroval som totiž zmenu. Vymenil si 110D za Canon EOS-1D X? Aké sklo máš k tomu?
Canon eos 6D + canon EF 100-400 L II is USM
Telo modelky bolo sice tiez super ale ja som sa rozplyval nad objektivom a fotakom
http://www.cbs.sk/knihy/hrady-a-zamky/
super
neviem aka bola prva verzia (tu som nemal moznost skusit) ale tato druha verzia je bombova
viem si zivo predstavit to sklo ako univerzalne sklo do exterieru.. sport, portret zvierata
ale hodne velky rozdiel spravil aj prechod z mojho 40D na 6D
chcel som vyskusat aj 50megapixelovy fullframe canon eos 5Ds alebo 5Dsr ale nanestastie oba mali nejaky problem a dali sa pouzit iba s ich SD kartou.. a ja som chcel fotky zobrat domou na svojej karte..tak som si vystacil s 6D-ckom
...a vôbec to neberiem vážne.